MAXIMOVA🌷

Це ТОП з всих масок бренду, що я пробувала!

Це ТОП з всих масок бренду, що я пробувала!
Це ТОП з всих масок бренду, що я пробувала!

Справді, ця маска мій особистий ТОП! Однозначно буду повторювати. Я вже спробувала дуже багато масок від Joko Blend - кожна мені подобається по-своєму, але ця маска з вугіллям на моїй шкірі спрацювала неймовірно!

Робила я її вперше і відкривши саше відчула такий приємний аромат! Я б через нього вже купила маску повторно! Він мені нагадує нотки якогось парфуму. Дууууже приємний, я ним просто на насолоджувалась під час всієї процедури😍

Далі за інструкцією висипала вміст саше в ємність для замішування. Суміш дуже дрібна, порошкоподібна, сірого кольору. Влила 70 гр ледь теплої води, почала замішувати і на цьому етапі вона пішла комками і я не змогла вимішати більш-менш рівномірну консистенцію. Комочків залишилось багато і я подумала, що це вплине на ефективність.

Нанесла її як завжди це роблю і залишила десь на 30-35 хв, довше ніж рекомендовано.

Маска знялась одним шаром. А під ним такий ефект!😱

Це ТОП з всих масок бренду, що я пробувала!

Моя комбінована шкіра була просто сяюча! Пори значно посвітлішали, шкіра дуже зволожена, відновлена, пружна. Значно вирівнявся тон шкіри!!! Зменшились почервоніння. Обличчя виглядало супер свіжим.

Таким ефектом я можу завдячувати складникам:
- вугілля усуває забруднення і чорні цятки, ефективно очищає і звужує пори, абсорбує надлишки себуму;
- алантоїн заспокоює почервоніння та запалення, сприяє відновленню і оновленню епідермісу, підсилює вироблення колагену і еластину, робить шкіру пружною і підтягнутою.

Маски Joko Blend завжди ефективні, але саме ця зробила з моєю шкірою щось нереальне! Тепер мені треба її відро😂

Тому, хочу порадити пробувати різні масочки в саше - і таким чином ви зможете знайти свого фаворита, так як це неочікувано трапилось зі мною.

Але це не зупинить мене і надалі пробувати нові масочки, адже запас у мене завжди є😊наступним відкрию один з цих саше.