Anna_feerie

Як Тома мене до скрабів привчала))

Як Тома мене до скрабів привчала))
Як Тома мене до скрабів привчала))

Це може прозвучати дивно, але я не люблю скраби для тіла🙃. Зазвичай вони містять поліруючу основу з солі або цукру (рідше виробники додають абрикосові кісточки/кокосову стружку та іншу екзотику), яка перемішана з олією. Цією масою треба добряче потерти необхідні ділянки тіла, щоб досягти гладкості та зволоженості... Та після процедури я завжди отримувала:

- брудну та слизьку ванну, яку треба мити;

- масне відчуття на шкірі, від якого не дуже комфортно взимку, а влітку ще й додатково розігріває))).

Як Тома мене до скрабів привчала))

Для себе я вже подумки зробила висновок, що це просто не мій продукт і почала звертати увагу на кислотні лосьйони для тіла.

І так би я й ходила не скраблена, якби не наша Тамара, яка надіслала мені мініатюру скрабу для тіла та шкіри голови від невідомого мені раніше заморського бренду OUAI 🤗.

Одразу спойлер: для скальпу він мені не підійшов, а от для тіла - зовсім інша справа)).

По-перше, в нього надзвичайний аромат, квітковий, з бузком та іншими весняними квітами, мені нагадує парфум від Estee Lauder ♥️. По-друге, він піниться і завдяки цьому не залишає отої жирненької плівочки на тілі та не бруднить все довколо, при цьому шкіра відчувається дуже зволоженою і такою гладенькою😍.

В складі є м'які ПАР, олії, гліцерин, пантенол, екстракти рослин, сік алое та навіть лізати біфідобактерій (ніби хтось спеціально для мене створював формулу))). Скрабування забезпечує цукор, та він доволі швидко тане і не дряпає так, що очі вилазять - а доволі ніжно та приємно відчувається🤗.

Одним словом, я нарешті "розпробувала" такий засіб, як скраб😁. Тепер цікаво відшукати щось з подібною формулою в наших виробників (до речі, пінний скраб бачила в огляді Yustal , тож можна почати з нього))).

Всім дякую за увагу, а Комарницька Тамара - за подарунок і моє неочікуване відкриття 😘.