Daryna

#МорськийМакіяж

#МорськийМакіяж

Привіт!🌟 Сьогодні хочу поділитися з вами своїм новим макіяжем який я назвала "Морський бриз", цей мейк я зробила використовуючи чудові продукти:

Спочатку я нанесла тональну основу
від L'Oréal та консилер Maybelline New York, щоб створити рівний тон шкіри та підсвітити ділянки під очима🌸.
Далі я взяла хайлайтер від Lamel, щоб додати обличчю свіжості та природного сяйва✨. Легкими рухами я підкреслила вилиці і додала трохи світла на верхні точки обличчя.
Для контурингу я використала палетку від Lamel. Трохи бронзеру на скулах і біля лінії волосся створили чіткі контури, а рум'яна надали обличчю гармонії та свіжост🩷і.
Особливу увагу я приділила очам. Спочатку нанесла білий олівець для очей від O'bays (01 відтінок🤍) у внутрішній кутик ока, щоб відкрити погляд. Потім голубий олівець (04 відтінок🩵) від тієї ж марки я нанесла на середину верхньої повіки та нижньої повіки, ретельно розтушувавши у стрілочку нюдовим відтінком (з палетки Eveline). Це створило ефект морської хвилі на моїх очах! 🌊
Далі я взяла підводку для очей від Essence і намалювала фігурну стрілку. Це додало макіяжу вишуканості. Чорна стрілка відмінно підкреслила виразність моїх очей💫.

Брови я заповнила олівцем для брів від L'Oréal і зафіксувала їх гелем для укладки брів від Colour intense.🔥
Не забула я і про туш для очей від Lamel з ефектом подовження вій. Вона створила чудовий об'єм і довжину, роблячи мої вії неймовірно виразними😉.
Губи я оформила олівцем для губ від Lamel (в відтінку 407) та трішки підкреслила олійкою-тінтом від O'bays, щоб губи були більш нюдовими👄.

Я в захваті від результату! Макіяж вийшов не ідеальним, та все ж яскравим, свіжим і дуже стильним. Рекомендую всім спробувати цей образ, особливо для літніх вечірок або прогулянок біля моря😻.
Цей макіяж надихнув мене на челенж, буду рада якщо ви підтримаєте мене своїм макіяжем на морську тематику 🩵

#МорськийМакіяж