Чистикова Дар'я

Профілактика краще чим лікування!

Профілактика краще чим лікування!

Спека, занадто відкрите чи занадто закрите взуття, басейни, ходьба босоніж по піску чи газону — підвищений ризик появи неприємностей на ніжках. Сьогодні мова піде про профілактичний противогрибковий засіб від Shelly, котрий вбереже пальчики ніг та нігтьову пластину від можливих наслідків ☝️

Засіб представлений у картонній білій коробочці, котора ідентифікує засіб характерними малюнками стопи. Сам флакончик теж білий, з матового пластику, продовжує тематику дизайну та дублює всю інформацію з коробочки.

Об'єм складає 100 мл. Дозатор у формі спрея-розпилювача, також є захисна кришечка.

За кольором засіб абсолютно прозорий, має яскраво виражений аромат олії чайного дерева, котра є у складі.

Доречі стосовно складу, по корисним складникам є:

👣 **Glycerin** (гліцерин): зволожувальний компонент, який допомагає зберігати вологу в шкірі.

👣 **PEG-7 Glyceryl Cocoate** (ПЕГ-7 гліцерил кокоат): емульгатор на основі кокосового масла, який використовується для зм'якшення та зволоження шкіри.

👣 **Farnesol** (фарнезол): натуральний компонент, який має антибактеріальні властивості і може допомагати в боротьбі з грибковими інфекціями, а також регулює потовиділення.

👣 **Salicylic Acid** (саліцилова кислота): кератолітичний (відшаровуючий) агент, що допомагає видалити відмерлі клітини шкіри і покращити проникнення інших активних інгредієнтів.

👣 **Bidens Tripartita Extract** (екстракт біденса тричасткового), **Chelidonium Majus Extract** (екстракт чистотілу великого), **Urtica Dioica Extract** (екстракт кропиви): екстракти рослин, відомі своїми антибактеріальними, протигрибковими та протизапальними властивостями.

👣 **Piroctone Olamine** (піроктон оламін): активний інгредієнт, який використовується для боротьби з грибковими інфекціями шкіри.

👣 **Pinus Silvestris Essential Oil** (масло соснових шишок), **Melaleuca Alternifolia (Tea Tree) Essential Oil** (ефірне масло чайного дерева), **Rosmarinus Officinalis (Rosemary) Essential Oil** (ефірне масло розмарину): ці ефірні масла мають антибактеріальні, протизапальні і антисептичні властивості.

Як використовувати?

Все просто, нанести засіб на чисту суху шкіру ніг, зачекати до повного висихання.

Наразі виробник не зазначає частоту застосування, тому використовую за потребою, зазвичай це раз на день.

У використанні спрей приємний, розпорошує дуже дрібно, таким чином засіб рівномірно лягає на стопу ноги та нігті, достатьо 2-4 натискань на обидві ніжки. Вбирається буквально за хвилинку, не сушить та не залишає липкої плівки.

На шкірі одразу відчувається приємний холодок та освіжаючий аромат олії чайного дерева. Ця свіжість відчувається ще впродовж кількох годин.

Спрей підходить всім дорослим, за виключенням тих, хто має індивідуальну непереностмість складників.

Ефективність дуже добре помітна на тренувальному взутті, запаху немає абсолютно. Ну і грибка на тьху-тьху теж👌

Однозначно корисний засіб для підтримання здоров'я ваших ніжок ❤️

Дівчата, чи користуєтесь подібними засобами для профілактики? Вже знайомі з цим?