𝒯𝒶𝓉𝓎𝒶𝓃𝒶

Гель для душу Barbers Miami

Частіше за все я сама купляю чоловіку догляд і парфумерію, тому за ароматом обираю на свій смак, бо потім же мені його відчувати поряд )) Мій вибір завжди задовільняє другу половинку.

Barbers - новий для мене український бренд, який випускає доглядову косметику для чоловіків і було дуже цікаво познайомитися з цією маркою.

Із всього асортименту гелів для душу зупинила вибір на Miami. Дизайн стильний, виглядає класно.
Засіб містить екстракт конопель, які контролюють роботу сальних залоз, а також олію лайму, яка має антисептичні властивості і підтримує мікробіом епідермісу.

Об'єм великий, 500 мл.
Флакон досить габаритний, оснащений помпою- дозатором, що дуже зручно. Він легко натискається і за один раз видає не дуже великі порції.

Аромат сподобався і мені і чоловікові. Він приємний, свіжий, з трав'янисто-цитрусовим акцентом і легкою гірчинкою, що притаманна лайму. При цьому суто чоловічий, не унісекс. Взагалі перед покупкою мені цікаво почути аромат, щоб він влаштовував на всі 💯, але цей, можна брати на осліп. На мою думку він сподобається будь якому чоловіку.
Запах гелю яскраво відчувається в процесі, та при змиванні практично одразу злітає зі шкіри і його можна потім почути лише при тісному контакті.

Гель не дуже густий, прозорий і на перший погляд без кольору, але якщо видавати більше, то стає помітно, що він має легкий голубий відтінок.
Піноутворення дає гарне. Він чудово вспінюється і просто в руках і на мочалці, створюючи ніжну піну.
Заради цікавості спробувала його і на собі, щоб розуміти всі його нюанси.

Гель для душу м'яко, але ретельно очищує шкіру видаляючи забруднення. Він легко змивається, плівки не залишає. Після нього відчувається свіжість, чистота і комфорт. Шкіру не пересушує і не стягує, діє досить делікатно. В процесі насичений аромат заповнює ванну кімнату, але як тільки його змиваєш, то він поступово зникає, надовго не затримується.

Такого великого об'єму вистачить надовго.
Гель для душу нам дуже сподобався за ароматом і за його характеристиками.
Нарікань не викликав.

13 липня, 2024
13 липня, 2024