Nata_Po

Ну що, дівчатка, оглянемо подарунки від Rimmel?

Ну що, дівчатка, оглянемо подарунки від Rimmel?

Взагалі не сподіваючись і ні на що не очікуючи, я вирішила заглянути під допис з розіграшем, де залишала свій коментар і не повірила очам, я виявилась у списку переможців і моїй радості не було меж)

Як завжди, доставка в Мейкап це щось з розряду вау, бо вже наступного дня я отримала свій боксик і почала активно тестувати, порівнювати та робити висновки)

Я би назвала своє тестування краш-тестом, бо в нас зараз спека далеко поза 30 градусів, і для косметики це огого, яке випробування, тому про все розповім по черзі)

Як ви вже знаєте, у мене тональні креми чи подібні тонуючі засоби використовуються лише на великі свята, тому я не зможу дуже активно порівняти з 1000 та 1 тональним, знайти мільйон відмінностей чи переваг, тому буду ділитись своєю думкою та спостереженнями в процесі нанесення та власне впродовж дня та під його кінець.

Тональний я наношу на свій догляд (а це сироватка + СПФ), тому шкіра у мене попередньо зволожена та підготовлена)

Що ми отримуємо? 30 мл тональної зволожуючої тінт-основи, яка повинна не лише тонувати, блюрити недосконалості, але й доглядати за шкірою, наскільки це можливо. Звідси ми усвідомлюємо, що це легка тональна основа з натурально-сяючим фінішем. Я не люблю щільні тоналки, тому це добре, а особливо зараз влітку в таку спеку)

Сам тюбик легенький, доволі компактний, відкривається та закривається в пів оберта, що зручно, але водночас варто пильнувати, щоб випадково вона не відкрилась в косметичці і не залила її.

Коли побачила себе в списку переможців, почала переживати щодо відтінку, одразу передивилась, які є, на випадок, якщо даватимуть право вибору, і насправді сама ж і зупинилась на Rose Ivory, а його так і надіслали, не питаючи, і він мені чудово підійшов) Зараз він зовсім трошечки світлуватий, але бронзер ситуацію підправив за 2 секунди.

Всередині отримуємо типову для тюбиків будову. Приємно, що тональний звідти не витікає.

Відтінок дуже приємного нейтрально-бежевого підтону з легесенькою рожевинкою, яка додає легенької прохолоди.

Я чомусь переживала, що ця тональна основа буде дуже рідкою, як водичка, але вона помірно рідка, що зручно)

Відтінком я дуже задоволена, мені він підійшов на всі сто) Зараз я вже підзагоріла, тому він трошечки світліший, але в цьому не бачу жодної проблеми, бо є бронзер, яким я і так користуюсь)

На 1 фото тон, на 2 в розтушованому вигляді

Наносила я пальчиками, а далі тушувала спонжиком, все без жодних проблем, легко розтушовується, немає плям, при потребі можна додати, якщо бачите, що перекриття є недостатнім, але я зіштовхнулась з одним нюансом. Цей тональний западає в пори. Насправді я ніколи не розуміла, про що йдеться, коли люди про це кажуть, але цього разу побачила власними очима. В джілянці носа, крил, та щічок, чітко видно, як тінт провалився в кожну пору і підкреслив її. При чому це сталось не ввечері після цілого дня носіння, а одразу при нанесенні через 1 хв. І мені це, якщо чесно не дуже сподобалось, бо такі нюанси підкреслюють наявність мейку на обличчі. Тоді як це тінт, який мав би бути легким та непомітним.

Щодо перекриття - воно тут від легкого до середнього, залежно від кількості засобу, але я наношу небагато, тому маю легкий ефект вирівняної шкіри)

Фініш тут вологий, тон не фіксується, тому після усіх кремових продуктів я все фіксувала розсипною пудрою, але зараз влітку я в принципі нею часто користуюсь.

Впродовж дня з тоном нічого не відбувалось. Він нікуди не подівся, кремові продукти (бронзер та рум'яна) не скатались і не розчинили основу, що також приємно. В цілому, якби не це провалювання в пори, я би щиро закохалась, бо він класно виглядає на обличчі, є легким, не створює відчуття маски і не обтяжує шкіру. Бо в мене були тональні після яких у мене було відчуття, наче я вдягнула на себе якийсь кульок і він парить обличчя, тут все дихає і не помічається, тому тішусь)

Наступним до нас під'їжджає на огляд консилер, яким я вражена)

Ми отримуємо 10мл продукту, що є доволі непогано, бо зазвичай в консилерах від 4,5 до 8мл, а тут аж 10.

І, це мій перший колнсилер, який фіксується і я вражена)

З особливостей упакування тут дуууже щільний обмежувач, через який трошки складно дістати аплікатор, але це також гарантує, що він не вилиється)

Тут великий, як у блисках аплікатор, типовий волохатенький, цілком зручний для нанесення.

Тут той самий відтінок, що і тонального, але в порівнянні він світліший.

Тональний доволі таки щільний, густий та, як я вже казала, він фіксується. Після нанесення цього свотчу мені довелось так трошки потім потерти руку, щоб змити і це моє вперше)

Мені здалось, коли нанесла соло, що і в ньому також є рожевий підтон, тому я згадала про консилер від Maybelline (https://club.makeup.com.ua/post/26993/) і побігла їх порівнювати між собою. Але я булоа вражена, що рожевий від Мейбелін має настільки виражений холодок і цей рожевий на моїй тепер темлій та засмаглій шкірі виглядає аж бузковим :)))

Але в порівнянні можна сказати, що це просто приємного відтінку консилер, який не жовтить, має нейтральний підтон і думаю, що підійде багатьом. І так само бачимо, що він виглядає щільнішим, хоча, я не відчула, що в мене під очима кілограм консилеру, він гарно тушується, та і немає потреби наносити багато.

Я консилер використовую, щоб приховати синці під очима та іноді, якщо маю якісь висипання, точкові почервоніння і тд. Спеціально додала до/після в контексті приховання синячка. І я ним насправді задоволена на всі 100. Я нанесла зовсім небагато, розподілила спонжиком, і синячок розчинився і це дуже круто. Більше того, він фіксується, застигає і нікуди не западає, не тече, тому я дуже і дуже задоволена.

Я боялась не отримати ефекту +10 років, за рахунок стягнутості шкіри чи сухості, але нічогісінько подібного не помітила. Звісно, можливо, якщо попередньо не зволожувати ділянку під очима, то це з'явиться, але я такого не практикую, тмоу нічого сказати не можу.

Тому, як на мене, він абсолютно виконує обюіцяне, він стійкий, висвітлює, проиховує, не підкреслює заломчиків чи зморшок. Для мене це чудова знахідка та відкриття. Чесно кажучи, нічого особливого не очікувала, але дуже втішилась)

Перше морє враження, коли розпакували боксик, що мені поклали не ту туш. Візуально на сайті вона виглядає інакше, але це дрібнички.

Тут нам описують, що дана туш, окрім додавання об'єму та подовжування, має ще і кондиціонувати та доглядати за нашими віями, оскільки у складі є олія ши, і 99% усіх інгредієнтів є натурального походження і це тішить.

Також ,як виявилось - туш водостійка і має протриматись на війках до 36 годин. Аел чи витримає вона спеку у +35?

В цілому я вже доволі давно практично не використовую чорні туші, вони дають на мені такий доволі виразно ляльково-кабарешний вигляд і це мені не завжди подобається, тому боялась, щоб подібного не вийшло і тут також.

Тут доволі звичайна щіточка з ворсинками, вона або кругла, або трикутно-заокруглена, але це не є настільки важливим. Я подібною вже давно не користувалась, але не відчула жодного дискомфорту. при нанесенні. Мені було зручно і я ніде нічим не забруднила.

Також щіточка зроблена з ворсинок натурального походження (сподіваюсь, що жодна тваринка не постраждала). Але тут не варто сумніватись, бо туш веганська і, як заявлено, і без слідів жорстокості і це не може не тішити.

Мені було абсолютно зручно промальовувати свої вії нею, але правда, якщо ви тільки-тільки намалювали і десь кліпнули - всевідіб'ється на повіках, на нижніх віях і тд. Тому бажано промалювати верхню повіку, дати трошки підсохнути і тоді вже переходити на нижню, бо коли я нанесла вперша, то забруднилась, хоча, її було безпроблемно витерти ватною паличкою, тому і тут жодних проблем.

Якраз тут видно, як вона відбилась)

Що я можу сказати про її ефекти? Я полмітила гарне видовження, розділення, підкручування, але туш не додає об'єму. У моєму випадку це плюс, бо вона не створює цього штучного кабаре-ефекту, а додає ніжної натуральності погляду, навіть не дивлячись на те, що вона чорна.

Тому, оскільки моя улюблена туш скоро добіжить до завершення, наступною я точно користуватимусь на постійній основі саме цією.

В процесі носіння впродовж дня вона не обсипається, не відбивається і це також мене дуже приємно втішило.

Ще приємним моментом видалось те, що саме ця туш є ще і в коричневому відтінку і мене це дуже тішить в плані перспективи)

Враховуючи, що це водостійка туш, я переживала щодо демакіяжу, але гідрофільна олійка з нею впоралась швидше і простіше, ніж з Мейбелін, тому і тут ще один плюсик.

Тому, це ще одна чудова знахідка, дякую JuliaN за можливість тестувати різні новинки, яких я можливо самостійно би і не помітила, а вони виявились чудовими)

  • Тональний крем Rimmel Kind and Free Skin Tint Moisturising Foundation хороша легка, "дихаюча" тональна основа-тінт, яка класно підійде на літо, але варто бути обережним, бо може підкреслювати пори в Т-зоні
  • Консилер Rimmel The Multi-Tasker Concealer - це знахідка, яку я щек повторюватиму неодноразово точно, бо він крутий і запав мені до душі та і гарно маскує та лежить на шкірі, тому в ❤️
  • Туш Rimmel Kind & Free Clean, Volumizing & Lengthening Mascara - це ще один приємний засіб для щоденного користування, який абсолютно мені сподобався)\

Я справді щиро рада, що є власницею цих всіх трьох продуктів, якими я точно користуватимусь. Ще раз дякую щиро дякую MAKEUP CLUB за таку можливість.

А ще цікаво, дівчата, які користуються праймерами під макіяж - це врятує від западання тонального в пори? Чи як ви боретесь з подібними явищами, просто в мене таке вперше. Знаю, що подібне може бути, якщо наносити тон на суху шкіру, попередньо не зволожену, але тут все ок, тому цікавлять ваші думки :)