Nata_Po

Претендент на звання найулюбленішого консилера?

Претендент на звання найулюбленішого консилера?
Претендент на звання найулюбленішого консилера?

Я дуже довго наважувалась на купівлю цього консилера. Думала і вагалась, а чи варто, тим більше, стільки контраверсійних відгуків було, для когось він був топовим, а комусь пересушував ділянку під очима. Але, я таки придбала і не пошкодувала жодної хвилинки. Це ймовірно один з найкращих консилерів, якими я користувалась, і детальніше розповім чому)

На якомусь моменті цей рожевий консилер у 05 відтінку дуже завірусився, всі його купували, порівнювали зі звичайними жовтуватими, щиро рекомендували і казали, що це щось неймовірне. Чомусь я тоді доволіскептично поставилась, тим більше не уявляла, як хворобливий рожевий відтінок біля очей може освіжати, щось маскувати та покращувати зовнішній вигляд. Потім я читала і слухала багато коментарів про негігієнічність цього спонжика, про те, що консилер дуже пересушує облисть під очима і зовсім не підійде власницях сухої шкіри, тому я до останнього відтягувала купівлю, тим більше, що ціна на нього 250-300 грн, тоді як я користувалась консилерами за +- 150 грн.

І от я робила таки замовлення з-за кордону і псіханула та замовила нарешті цей консилер (він там був по більш вигідній ціні) - https://club.makeup.com.ua/looks/25940/.

Новенький консилер, хоча, напевно, правильніше його буде називати коректором, виглядає дуже миленько та симпатично)

Але, на жаль, це триватиме не супер довго, бо з часом цей мілашний спонжикбуде весь в продукті іякогось такого бежево-рожевуватого кольору)

Атутвже можете порівняти "після". ЗВісно це вже не супер естетично, але все одно ок.

Для мене не є проблемою упакування, бо в класичних консилерах все так само, але ми ще й ліземо потім тим аплікатором у флакончик з продуктом і даємо можливість розмножуватись бактеріям не лише на аплікаторі, але й в самому продукті. Тут з цим простіше, бо продукт під тиском витикається на спонжик, який, я думаю, що можна буде при бажанні помити.

Але, мені трошки незручним є інший момент.

На бордовій частинці намальовані стрілочки, і щоб отримати продукт, потрібно її прокрутити у вказаному напрямку. Пам'ятаю, як я прийшла в магазин і хотіла подивитись на тестері відтінок, крутила, тикала, відчула себе немудрою і вийшла так і не затестувавши))

Отже, ми прокручуємо цю частинку і консилер під тиском вилазить на аплікатор. Але, я зазвичай наношу зовсім трошечки у внутрішній кутик для того, щоб замаскувати синячок, я не промащую всю ділянку під нижньою повікою. І от власне за рахунок цього спонжика я ще не навчилась доузвати продукт, тому інтуїтивно кілька разів прокручую, апотім вже натискаю спонжиком, хоча при моєму вуальному нанесенні цих кілька прокручувань не є достатньо 😂. Буду ще адаптуватись)

Ну і насправді, за рахунок того, що аплікатор просочується консилером, ним не зручно тушувати продукт, бо ви весь час донаносите ще і ще і ще. він потрібен лише для нанесення, а далі я вже або пальцями, або спонжиком підтушовую.

Консилер дійсно рожевуватий і насправді класно виглядає в зоні навколо очей. Мені подобається його ефект, і останні кілька тижнів я залюбки його використовую, бо мені подобаєтьяпросто все)

Тут дуже примна напіввельветова текстура, він не комкається, не скочується, і виглядає дуже непомітно, хоч і гарно все маскує. Тому, я мала якесь завідома упереджене ставлення і очікувала розчарування, а натомість закохалась)

Бо так чи інакше інші консилери могли підсушувати ділянку під очима і додавали зморшок, яких і не було, а тут все супер, тому я дуже і дуже тішусь)

Перед тим як купити цей консилер, я користувалась двома від Bell (https://club.makeup.com.ua/post/15516/).

І далі буде невеличке порівняння. Як на мене Bell доволі нейтральний, трошки з жовтинкою, на фото - 20 відтінок. і при порівнянні чітко видно рожевий підтон Maybelline

Тут все ще більш очевидно. Як я вже казала, за рахунок цього дозатора ви не поставите собі велику пляму (якщо не будете перекручувати) тому на руці в мене доволі ніжний та делікатний свотч, тоді як у Bell більш щільний і більш тілесно-жовтуватий.

Я справді боялась цієї хворобливої рожевизни на очах. Але все виглядає дуже доречно та освіжаюче. Але, тут ще варто зазначити, що завжди, коли я використовую консилер, я малюю очі, тому вони більш виразні, зі стрілкою, тому все ок. Але, якщо намалювати рожевим корексторо область навколо очей і залишити так, янне можу сказати, що це буде класно, бо буде розкид по відтінках, за умови, що у вас первинно не рожевий підтон. У мене все ж більше до жовтувато-оливкового, тому рожевва пляма соло на очах не буде класною)

Але, в цілому це перший консилер з такою приємною вельветовою текстурою, який дуже ніжно і гарно лягає на шкіру, не пересушує, краса, тому я думаю і майже впевнена на 100%, що повторю його, або ще докуплю більш нейтральний відтінок, бо вони справді крутезні і я щаслива, що таки наважилась і купила)

Тому, сміливо вам рекомендую, але, звісно, якщо є можливість краще десь затестити вживу, а тоді спокійно купувати)