𝒯𝒶𝓉𝓎𝒶𝓃𝒶

Tink Coconut & Vanilla Superfood For Body

Tink Coconut & Vanilla Superfood For Body

Мені настільки сподобалось крем-суфле від Tink з манго, що я захотіла спробувати і з іншими ароматами. А так, як я обожнюю кокос, то не могла не обрати саме з ним.

Tink Coconut & Vanilla Superfood For Body

Об'єм: 250 мл. Мені подобаються ці милі баночки і їх яскраве оформлення. Для мене вони зручні. Кришка захищена пломбою, закривається щільно.

На етикетці є вся необхідна інформація про продукт. В складі містяться олії ши і кокосу, які чудово доглядають за шкірою. Також присутній екстракт ванілі, який забезпечує тонус.

Крем білого кольору, не густої консистенції , має текстуру, ніби взбиті вершки, але при цьому дуже легку і невагому. На шкірі крем одразу починає розтавати і стає рухомим, якщо його вчасно не почати розподіляти (якщо наприклад нанести об'ємну кількість).

Аромат. Ммм... Він неймовірний. Я вже писала, що обожнюю кокос, та нерідко мені траплялись хімозні віддушки, які відштовхували, та в цьому кремі запах кокоса дуже натуральний. Він ніжний, спокусливий і зовсім ненав'язливий. Якщо порівнювати з якимись солодощами, то мені він ближче до Bounty. Ваніль відчувається слабо.

Мені подобається, що аромат не інтенсивний, він в міру насичений. Якщо хтось з домашніх не любить запах кокосу, то цей крем точно не буде дратувати.
На шкірі кокосовий шлейф тримається декілька годин. Перший час-два я добре його відчуваю, а потім він стає більш повітряним.

Завдяки своїй текстурі засіб з легкістю наноситься і швидко поглинається. Шкіра його вбирає з великим задоволенням і моментально ним насичується. Крем інтенсивно зволожує і надає супер м'якість. Шкіра на дотик одразу стає ніжною, гладенькою і шовковистою.

Крем-суфле не лишає жирної плівки, з ним дуже комфортно! На літній період - це те, що треба. Він забезпечує як раз оптимальне живлення і якісне зволоження без обтяження. Шкіра з ним набуває доглянутого вигляду і приємно пахне.

Якщо ви в пошуках чогось легкого та невагомого і обожнюєте аромат кокоса, то цей засіб однозначно повинен сподобатися.