☕️ Karina ☕️

NIVEA LUMINOUS 630 SERUM

NIVEA LUMINOUS 630 SERUM

✨️Опис від виробника - Сироватка Luminous630® від NIVEA — дієвий засіб проти пігментації. Ти побачиш її видимий ефект уже за 4 тижні й постійне покращення за тривалого використання!

Секрет у запатентованому активному інгредієнті Luminous630®, який є результатом 10 років ретельних досліджень. Він діє на різні види пігментних плям, зокрема на сонячні, гормональні, вікові та постакне. 

✨️Сироватка Luminous630® від NIVEA контролює причини появи пігментації на клітинному рівні, а також:

• зменшує пігментацію за 4 тижні регулярного використання;
• вирівнює тон;
• знижує вироблення меланіну й запобігає появі нових пігментних плям;
• зволожує та доглядає за шкірою;
• містить гіалуронову кислоту.

✨️Пакування - досить тяжка баночка білого - золотого дизайну, яка знаходилася в картонній коробці. Містить кришку та дозатор - помпу. Працює добре, легко.

✨️Об'єм - 30 мл.

✨️Виробник - Німеччина.

✨️Спосіб використання - Використовуй продукт вранці та ввечері. Нанось легкими масажними рухами на очищену шкіру обличчя.

Я наношу її також на шию та декольте.

NIVEA LUMINOUS 630 SERUM

✨️Аромат - приємна характерна віддушка, як і в інших засобів від цього бренду.

✨️Текстура - дуже комфортна, легка. Персикового відтінку. Розприділяється легко, вбирається практично моментально.

✨️Розхід - мінімальний, повинно вистачити надовго.

✨️Інградієнти - Aqua, Isopropyl Palmitate, Cetearyl Isononanoate, Dimethicone, Glycerin, Alcohol Denat., Cocoglycerides, Distarch Phosphate, Butylene Glycol, Methylpropanediol, Tapioca Starch, Isobutylamido Thiazolyl Resorcinol, Sodium Hyaluronate, Tocopheryl Acetate, Stearyl Alcohol, Cetyl Alcohol, Glyceryl Stearate, Sodium Ascorbyl Phosphate, Sodium Stearoyl Glutamate, Sodium Polyacrylate, Acrylates/C10-30 Alkyl Acrylate Crosspolymer, Trisodium EDTA, Sodium Chloride, Sodium Hydroxide, Sodium Sulfate, Phenoxyethanol, Benzyl Alcohol, Parfum, CI 15985, CI 47005.

4 елементи складу середнього рівня безпеки.

🟠Sodium Hydroxide - сильний луг. Контроль за рН, денатуратор. Дуже корозійний, залишає сильні опіки. Може завдати серйозної шкоди очам. Шкідливий при контакті зі шкірою або при вдиханні. У високих концентраціях викликає подразнення та почервоніння шкіри. Відповідно до Регламенту ЄС 1223/009 та ТР ТС 009/2011 використовується з обмеженнями.

🟠Parfum - Віддушка парфумерна.

🟠CI 15985, CI 47005 - барвники.

До речі, містить спирти (етиловий в тому числі).

✨️Враження - в цілому, я задоволена сироваткою. Вона дуже комфортна, легка, швидко вбирається. Не викликала жодних реакцій та комедонів. Використувала комплексно із іншими засобами цієї лінійки. Особливих змін щодо пігментації не помітила за цей час (10 днів), можливо - плями стали не такими чіткими. Надалі буду використовувати як сироватку для шиї та декольте. Для обличчя маю більш достойні позиції. Добре зволожує, шкіра після неї м'яка та бархатиста.