Альгінатна маска з гіалуроновою кислотою. Продовжую знайомство з українським брендом
Joko Blend Premium Alginate Mask 💦
Я дуже люблю альгінатні маски, переважно використовую корейські 🇰🇷 та французькі 🇫🇷, пару років тому пробувала альгінатну маску від якогось українського 🇺🇦 виробника, але на скільки пам'ятаю, вона не особливо мені сподобалася під час приготування 🥣
Про маски Joko Blend я дізналася в makeupclub, багато дівчат хвалили їхню продукцію. Я взяла на пробу одну гідрогелеву маску, про яку я вже розповідала https://club.makeup.com.ua/post/42728/ вона не справила на мене особливого враження, як і гідрогелеві маски інших фірм, в порівнянні з альгінатними 🤷🏻♀️
Альгінатна маска з гіалуроновою кислотою 💦 українського бренда Joko Blend вирізняється високою якістю, збалансованим складом і ефективністю. Гіалуронова кислота сприяє тривалому утриманню вологи 💧 в глибинних шарах епідермісу, перешкоджаючи втраті тонусу та появі лущення. Олія меліси покращує мікроциркуляцію крові та має протизапальну дію, а екстракт ромашки заспокоює шкірний покрив. Premium Alginate Mask чудово зволожує епідерміс і робить його більш пружним, даруючи шкірі ніжне сяйво.
Зовнішній вигляд та інші властивості: Альгінатні маски від Joko Blend бувають обсягами 20,100,200 і 600g. У мене найменший пакетик на 20g, цього вистачає на одне застосування
Маска являє собою порошок світло-блакитного кольору, дрібного помелу, як борошно, який потрібно розвести водою, для приготування маски. Так само у неї дуже приємний ніжний аромат, він мені дуже сподобався, не у всіх масок він буває такий прекрасний 🦋
Використання
Цього пакетика вистачає на 1 раз без шиї, ділити маску на кілька застосувань не потрібно, не скупіться, інакше належного ефекту ви не отримаєте 😉
На очищене обличчя перед маскою я нанесла Антивікову есенція з трояндою 🌹 https://club.makeup.com.ua/post/32958/
Відміряти 20 г маски та висипати в окрему суху посудину.
Ось тут як часто буває на makeup особливо з масками, які потрібно розводити водою, знову розбіжність 😡, на сайті вказано: Додати 40 – 50 г води 20 – 25 градусів, а на упаковці, що на 20g маски потрібно 50-60г води! Кількість води для розведення цих масок грає значення!
Я більше довіряю виробнику, тому відштовхувалася від його опису, розводила приблизно 54 мл води кімнатної температури. Ретельно перемішувати до однорідної консистенції. Наношу і замішую я такі маски за допомогою шпателя/пензлика Cosmo Shop
Консистенція вийшла відмінна 👌🏼, рідкого тіста/сметани, порошок розмішався без утворення грудочок. Хто ще не знає, наносити ці маски потрібно дуже швидко 🏃🏻♀️товстим шаром, добре це робити в положенні лежачи і щоб хтось вам допомагав, можна наносити на все обличчя включаючи губи , очі, шию. Наносите відразу ретельно без пробілів, щоб потім можна було її зняти одним пластом. На це у вас є кілька хвилин ⏲️, потім маска пластифікується і ви вже не зможете її нанести. Якщо вона почала застигати, то краще не домазувати її, не пошкоджувати той шар, який вже був нанесений на обличчя
Коли нанесли маску рекомендовано прилягти та розслабитися. Після 20-25 хвилин зняти маску одним шаром, починаючи від підборіддя до чола. В мене маска легко знялася одним пластом, у кого не знімається, значить ви погано замішуєте маску, не розчиняючи грудочки або наносите не рівномірно і тонким шаром ☝🏼
Після маски вмивати обличчя не потрібно, там де був тонкий шар по краях, якщо залишки маски прилипли до шкіри, їх можна легко прибрати ватним спонжиком змоченим водою 💦
Як і після інших альгінатних масок шкіра прохолодна та зволожена. Колір рівний, пори стягнуті, дрібні мімічні зморшки розгладжені. Так само був слід від прищика який видавила, після маски він затягнувся.
Ефект, звичайно, тимчасовий, для більш тривалого ефекту альгінатні маски рекомендується застосовувати курсом- 10 масок із частотою 2 рази на тиждень. А якщо вам потрібний негайний, дуже швидкий результат, то практикуйте альгінатну маску через день. Повторюйте курс 1 раз на 3-4 місяці, а в проміжках між курсами робіть 1 маску за 10-14 днів.
Я можу рекомендувати вам спробувати ці маски, сама теж куплю ще на пробу різних від цього бренду, тим більше зараз на них діє знижка 35% 😜
Будьте чарівною з Joko Blend! 🩵
Дописи про мої альгінатні маски іншіх брендів:
💓La Grace Masque Ginseng Tonique 🌱https://club.makeup.com.ua/post/40465/
💓La Grace Masque Acerola 🫐 https://club.makeup.com.ua/post/39082/
💓Algo Naturel Masque Peel-Off 🍇 https://club.makeup.com.ua/post/34347/
Інші альгінатні маски від Joko Blend
🌱 Альгінатна маска детокс із морськими водоростями
🥇 Альгінатна маска із золотом
🦀 Альгінатна маска з хітозаном і алантоїном
🍯 Альгінатна маска с екстрактом меду
🐠 Альгінатна маска з екстр актом чорної ікри
🪨 Альгінатна маска очищувальна з вуглем