Дарина🦉

Bounty для тіла

Bounty для тіла
Bounty для тіла

Сьогодні про насолоду для тіла! 🥥 Кокосовий скраб для тіла Joko Blend Spring Love Coconut Scrub став не тільки улюбленим засобом, а ще і антистресом! Я обожнюю саме цукрові та олійні скраби, тож цей не пройшов повз мене!

🥥Переваги та склад від виробника:

  1. Особливий склад засобу, зокрема, комплекс олій, наповнюють клітини цінними поживними речовинами.
  2. Мигдалеве молоко добре зволожує, даруючи шкірі м'якість і шовковистість. Внаслідок регулярного застосування покращується тон шкіри, стимулюється кровообіг і обмін речовин.
  3. Після застосування на шкірі не залишається жирної плівки, а приємний аромат закутує тіло ледве вловимою вуаллю, ще довго тішачи нюх апетитними нотками. Засіб складається лише з натуральних компонентів.

🥥Склад:

Coconut, Sea Salt, Sucrose (Sugar), Coconut Oil Virgin, Apricot Kernel Oil, Almond Milk, Tocopheryl Acetate, Aloe Barbadensis, CI 42090, Fragrance.

🥥Скраб представлен в зручній пластиковій прозорій баночці. Кришечка міцно закручивається, в середені є картонна захістна мембрана, та захіст зі спеціального паперу. На звороті є вся необхідна інформація для споживача. Об'єм 200 г.

🥥Текстура та аромат:

Текстура - на перший погляд здається, що вона суха, це кокосова стружка з частичками цукру (середнього розміру). Суміш приємного голубого кольору (шкіру не фарбує).

В контакті з вологою шкірою суха текстура швидко розчиняється (яку приємно тримати у руці, діє дійсно, як антистрес), стає трохи олійною (не жирною), дуже лагідна текстура. Легко розподіляється по шкірі. Не залишає жирної плівки або липкуватості.

Скраб не драпає шкіру, скрабує дуже делікатно. Завдякі своїй цікавій текстурі, засіб дуже економічний в використанні!

🥥Аромат - це та сама шоколадка, але без шоколаду (і аромат не такий насичений), той самий соковитий та солодкий кокос. Одразу хочеться з'їсти ту шоколадку! Аромат який дійсно приносить насолоду, на заспокоює. На шкірі залишається десь годину.

  • Скраб якісно очіщує, та позбавляє лущення
  • Глибоко зволожує та живить шкіру
  • На дотик шкіра м'яка та гладенька
  • Після нього мені не потрібен лосьон або крем для тіла
  • Надає шкірі пружності, та тонус шкіри значно покращився
  • Має заспокійливий ефект, не тільки на шкірі, а ще і нервова система в захваті!
  • Аромат 10 із 10

Тож, хто любить таку текстуру та такі аромати, раджу звернути увагу на цього красунчика!

Дякую 🖤

Bounty для тіла
Bounty для тіла
Bounty для тіла
Bounty для тіла
Bounty для тіла