Регенерувальна маска для пошкодженого волосся. Чи вона мені сподобалася після бананової
Garnier Fructis Hair Food Papaya 🥭
Я вже розповідала у своїх інших дописах про бананову 🍌маску Garnier, що саме з неї почалося моє знайомство з цією лінійкою засобів для волосся, якщо хтось не читав, про неї тут https://club.makeup.com.ua/post/35198/
Якщо маска "Банан" була для живлення сухого і дуже сухого волосся, то "Папая" повинна відновити здоровий вигляд волосся! На фото бананова маска ще у старому дизайні, а з папаєю у новому. Якщо раніше було заявлено 98% натуральних інгредієнтів, то зараз виробник щось змінив у складі та їх стало 97%? 🤫
Завдяки формулі, розробленій на основі 97% компонентів натурального походження, засіб бореться з ушкодженнями структури, сухістю і тьмяністю.
Особливості Garnier Fructis Hair Food
🥭 збагачена екстрактом папаї, амли, сої та кокоса, а також олією соняшнику;
🥭 не тестується на тваринах;
🥭 підходить для веганів;
🥭 формула без силіконів, парабенів і штучних барвників;
🥭 відновлює пошкоджене волосся;
🥭 протестована дерматологами;
🥭 не обтяжує укладання;
🥭 робить кучері гладенькими, м'якими і слухняними.
Упаковка: пластикова баночка об'ємом 400ml, без додаткового захисту.
Консистенція та аромат: Маска густа, кремова, білого кольору. Має приємний фруктовий аромат, чимось схожий на аромат засобів з ананасом, але трохи ніжніше і м'якше.
Використання :🧖🏽♀️
Моє волосся натуральне, пряме, не пористе, довжиною трохи нижче за плечі
Наношу маску на чисте волосся, краще надлишки води з них промокнути рушником, щоб засіб не стікав з них. Наношу тільки на довжину, не чіпаючи коріння.
Продукт можна використовувати 3 способами - як бальзам-ополіскувач, маску і незмивний догляд.
1) Як бальзам-ополіскувач: нанесіть на вологе волосся, уникаючи коріння, ретельно змийте. 2) Як маска: нанесіть на вологе волосся, залиште на 3 хвилини, ретельно змийте. 3) Як засіб для догляду без змивання: нанесіть невелику кількість на довжину і кінчики сухого або вологого волосся.
Я наношу тільки як бальзам коли поспішаю, на 2-3хв, або як маску хвилин на 5-10, поки займаюст своїми справами у душі🚿 Наносити її і загортати голову рушником або прогрівати феном, як радять з деякими іншими масками для воллосся я не спробувала
Якщо тримаю її як маску, результат краще, волосся стає більш м'яким і шовковистим.
Кондиціонер після маски я не наношу, мені її достатньо. Маска призначена для глибокого живлення та відновлення волосся, тому вже містить потрібні компоненти для зволоження та покращення їх стану. Тому використовую після миття або маску, або кондиціонер.
Деякі дотримуються думки, що маску потрібно закривати кондиціонером, тому що маска працює у глибоких шарах волосся, а кондиціонер закриває лусочки волосся на поверхні. Якщо не закрити лусочки, ефект від маски буде нульовим - ви просто змиєте всі корисні речовини, а пасма залишаться незахищеними 🤷🏻♀️
Я маю на своїй поличці і кондиціонер і маску, коли поспішаю і часу мало ⏳, використовую кондиціонер, коли є, то маску 😉
На моєму волоссі маска дає такий самий ефект як і бананова 🍌, волосся м'яке, розсипчасте, легко розчісується, дуже приємно пахне🫶🏼
Свою вартість 💰 маска сповна відпрацьовує, я їй задоволена 👍🏼
Iнші маски Garnier Superfood:
🫘 Маска для вьющихся и непослушных волос, разглаживающая "Какао"
🍉 Маска для волос для обʼєму "Арбуз"
🍍 Маска для длинных, тусклых волос "Ананас"
🌰 Маска 3 в 1 "Макадамия", разглаживание для сухих и непослушных волос
Чомусь мені здається, що всі ці маски насправді будуть давати однаковий результат, відмінність буде лише ароматом, але можливо я помиляюся.
Якщо ви пробували кілька з них, поділіться своєю думкою з цього приводу
Коментарі (0)