Katyvmars

Навіть в мас маркеті можна знайти правильний догляд

Навіть в мас маркеті можна знайти правильний догляд

Всім привіт! Думаю, всі пройшли той етап, дехто, може ще й досі на етапі вмиванням скрабом, не засуджую, просто скраб дуже травмує нашу шкіру лиця! Тому після багатьох спроб і помилок я почала читати багато блогерів на цю тему, завдяки інтернету, зараз можна знайти все. І ось, на заміну тим скрабчикам, я знайшла чудо засіб від lirene, це — пудровий пілінг.

Якщо ви регулярно не злущуєте шкіру 1-2 рази на тиждень рогові лусочки закупорюють пори, не даючи себуму вільно виходити на поверхню.

Загалом мені сподобалось. Цей пілінг реально робить шкіру м'якою і ніжною.

Наступний улюбленець це пінка для вмивання від under twenty! Після вмивачок з SLS, які категорично не можна нашій шкірі, ця перша на м'яких ПАР, яку я спробувала.

Cocamidopropy Belaine, Coco Glucoside — мякі ПАР. Комбінація кислот, мигдальна та гліколева, глибше очищуватиме жирну шкіру, в мене саме така, сухій я б не радила. Це делікатне очищення, саме те що потрібно! Пахне приємно 🍒

Кремчик від lirene. Має дуже приємний запах і плотну текстуру, хоч я вже користуюся іншим, цей досі купую, дає базове зволоження, але моїй шкірі вже недостатньо.

Склад: не має мінеральноі олії та парафіну, лише рослинні олії, отже не комедогенить. Нічого особливо просто базове легке зволоження.

Тонік теж досі в моєму арсеналі! Запах мені дуже подобається. Склад супер, на перших рядах ніацинамід - регулює секрецію шкірного сала, не вказано відсоток, є кислоти, але також невідомий відсоток доданих кислот, тому це мінус.

Для мене це просто базове зволоження в доповненні до крему.

Дякую за перегляд і бажаю сяйва твоїй шкірі! 🤍🧖🏻‍♀️