Mila__Mi

Тропічно-квіткова насолода

Ще з весни я почала повністю змінювати свій "парфумований гардероб", бо за останній час мої смаки в парфумах помітно змінилися. Душа потребує чогось нового. Тож, наразі я оновлюю свою колекцію парфумів і знайомлюся з новими для себе брендами парфумів.

І сьогодні якраз таки розповім вам про свою останню знахідку від нашого українського бренду, родом з мого сусіднього міста - Дніпра 🤍

Avenue des Parfums – це парфюмерний бренд, метою якого є дати можливість експериментувати в ароматичних подорожах та образах, а також змінити підхід до користування парфумами.

Їх аромати - це відлуння життя різних міст світу. Кожне місто має свою унікальну атмосферу, культурний дух і історію. Тож аромати бренду дають можливість відчути атмосферу різних міст в різних куточках світу 🌏

Обирати аромат було не легко, бо асортимент товарів бренду дууже великий, тут звичайно+, є де розгулятися 😏 Обирала, обирала і таки обрала, аромат - Cute Seville, для мене він був чимось новеньким.

Піраміда:
▫️ананас, маракуйя, бергамот
▫️персик, рожева півонія, фрезія
▫️мускус, кедр, амбра

Парфуми знаходяться в коробочці і напочатку були запаковані в слюду. По оформленню - це вже шикарний варіант подарунку 🎁

Саме пакування (особисто мені), нагадує щось типу шкафу-купе, верхня частина від'їжджає і всередині "у шафці" знаходяться самі парфуми.

Самі парфуми виконанні зі щільного, якісного скла, з мінімалістичною наліпкою, що додає парфумам ще більшої естетичності.

Розпилювач працює гарно, бризкає не широко, але добре охоплює зону зап'ястку. До речі, помітила, що сила натиску також впливає на ширину розпиленням.

Враження від аромату:
Напочатку аромат розкривається тропічними фруктами ананасу (трохи пудрового з легкою кислинкою), м'якого персику та терпкого свіжого бергамоту 🌿

Трохи пізніше я чую квітковий букет рожевих травневих півоній🌺 і білої, квітучої фрезії 💮

Між фруктами та квітами ховається мускус, який ще більше додає ніжності аромату.

А саму композицію м'яко огортає зелений, трохи смолистий кедр (прям віддалено можна почути ноту кедрової шишки з зеленою гілкою самого кедру), який в поєднанні з трохи теплою амброю додає володарці аромату деякої загадковості 😏

Незважаючи на теплоту амбри, аромат свіжий, він "не душить", навіть у спеку. Він надає гарного шлейфу, який буде тягнутися за вами десь пів години так точно)

Стійкість аромату 4-6 годин, якщо нанести на волосся, або одяг, то буде триматися впродовж дня.

Також помітила, що наприкінці звучання в ньому відчувається аромат чистоти після душу з ананасовою ноткою. І навіть, якщо наприклад нанести парфуми на себе і через 1-2 години прийняти душ, то аромат ще трохи залишається на шкірі, він стає таким, як наприкінці звучання.

Мені він дуже сподобався 🥰 А оскільки мене зацікавили і деякі інші аромати бренду, тож я взяла собі ще декілька пробників, про які пізніше вам розповім 😉