Тропічно-квіткова насолода
Парфуми від українського бренду нішевої парфумерії - AVENUE des PARFUMS
Ще з весни я почала повністю змінювати свій "парфумований гардероб", бо за останній час мої смаки в парфумах помітно змінилися. Душа потребує чогось нового. Тож, наразі я оновлюю свою колекцію парфумів і знайомлюся з новими для себе брендами парфумів.
І сьогодні якраз таки розповім вам про свою останню знахідку від нашого українського бренду, родом з мого сусіднього міста - Дніпра 🤍
Avenue des Parfums – це парфюмерний бренд, метою якого є дати можливість експериментувати в ароматичних подорожах та образах, а також змінити підхід до користування парфумами.
Їх аромати - це відлуння життя різних міст світу. Кожне місто має свою унікальну атмосферу, культурний дух і історію. Тож аромати бренду дають можливість відчути атмосферу різних міст в різних куточках світу 🌏
Cute Seville 🏖️
Обирати аромат було не легко, бо асортимент товарів бренду дууже великий, тут звичайно+, є де розгулятися 😏 Обирала, обирала і таки обрала, аромат - Cute Seville, для мене він був чимось новеньким.
Піраміда:
▫️ананас, маракуйя, бергамот
▫️персик, рожева півонія, фрезія
▫️мускус, кедр, амбра
Пакування ⬇️
Парфуми знаходяться в коробочці і напочатку були запаковані в слюду. По оформленню - це вже шикарний варіант подарунку 🎁
Саме пакування (особисто мені), нагадує щось типу шкафу-купе, верхня частина від'їжджає і всередині "у шафці" знаходяться самі парфуми.
Самі парфуми виконанні зі щільного, якісного скла, з мінімалістичною наліпкою, що додає парфумам ще більшої естетичності.
Мої враження від аромату ⬇️
Розпилювач працює гарно, бризкає не широко, але добре охоплює зону зап'ястку. До речі, помітила, що сила натиску також впливає на ширину розпиленням.
Враження від аромату:
Напочатку аромат розкривається тропічними фруктами ананасу (трохи пудрового з легкою кислинкою), м'якого персику та терпкого свіжого бергамоту 🌿
Трохи пізніше я чую квітковий букет рожевих травневих півоній🌺 і білої, квітучої фрезії 💮
Між фруктами та квітами ховається мускус, який ще більше додає ніжності аромату.
А саму композицію м'яко огортає зелений, трохи смолистий кедр (прям віддалено можна почути ноту кедрової шишки з зеленою гілкою самого кедру), який в поєднанні з трохи теплою амброю додає володарці аромату деякої загадковості 😏
Незважаючи на теплоту амбри, аромат свіжий, він "не душить", навіть у спеку. Він надає гарного шлейфу, який буде тягнутися за вами десь пів години так точно)
Стійкість аромату 4-6 годин, якщо нанести на волосся, або одяг, то буде триматися впродовж дня.
Також помітила, що наприкінці звучання в ньому відчувається аромат чистоти після душу з ананасовою ноткою. І навіть, якщо наприклад нанести парфуми на себе і через 1-2 години прийняти душ, то аромат ще трохи залишається на шкірі, він стає таким, як наприкінці звучання.
Мені він дуже сподобався 🥰 А оскільки мене зацікавили і деякі інші аромати бренду, тож я взяла собі ще декілька пробників, про які пізніше вам розповім 😉
Комен тарі (0)