Pilirina 💛💙

EVO derm: маска, яка стерла мої пори

EVO derm: маска, яка стерла мої пори
EVO derm: маска, яка стерла мої пори
EVO derm: маска, яка стерла мої пори

Сьогодні поділюся своєю знахідкою - маскою для обличчя "Детокс" від українського космецевтичного бренду EVO derm, який став для мене цікавим відкриттям. Засновницею компанії є практикуючий професійний косметолог, власниця клініки естетичної медицини - Оксана Коротка. Тобто, всі роки своєї практики використання найкращих професійних продуктів для обличчя вона втілила у своїй лінійці EVO derm, яке ще і має власне виробництво, що відповідає міжнародним стандартам та сертифікацію GMP. Продукція не тестуються на тваринах, а усі компоненти виключно рослинного походження.

Але поговоримо про маску для обличчя з блакитною глиною та ензимами, яка, як обіцяє виробник, ефективно бореться із запальними елементами на шкірі, знімає набряки, тонізує, матує шкіру, а також прискорює регенерацію клітин. Я вже достатньо довго її тестую і маю що про неї сказати.

Люксове. Крафтовий дизайн у мінімалістичному стилі. Баночка із темного скла. Лаконічне, стильне пакування, жодної зайвої деталі, а поєднання з колірним рішенням виглядає дорого та презентабельно. А ще виробник доклав багато цікавих плюшок у вигляді нових засобів та ласого мигдалю, який, до речі, є у складових. Тобто, якщо ви обираєте всліпу подарунок - то з EVO derm емоціі від пакування будуть на вищому рівні. Все продумано до деталей.

Aha-кислоти, алантоїн, бромелайн, вітамін A, глина, мигдаль, молочна кислота, м'ята, папаїн, розмарин, ферменти (ензими), чайне дерево, чорний кмин.

Блакитна кембрійська глина насичує шкіру та наповнює її корисними мінералами. Має протизапальну дію, допомагає усувати косметичні недоліки та уповільнювати процеси старіння.

Сірка сприяє утворенню колагену, який потрібний для відновлення клітин шкіри. Має потужну себорегулювальну дію (стабілізує вироблення шкірного сала), пришвидшує загоєння пошкодженої шкіри, зменшує прояви постакне. Окрім того , сірка значно збільшує опір шкіри проти окислювальних процесів, викликаних УФ випромінюванням.

Олія чорного кмину має антисептичну, антибактеріальну, протизапальну дію для шкіри обличчя, допомагає зупинити запальні процеси та сприяє прискоренню регенерації її пошкоджених клітин.

Ензими здійснюють м’яку ексфоліацію, не пошкоджуючи захисний шар шкіри. Після декількох процедур із застосуванням маски обличчя дійсно набуває гарного кольору та освіжається.

Екстракт шавлії має протизапальні властивості, сприяє загоєнню запалень. Цей компонент є ефективним для шкіри з ознаками старіння, оскільки розгладжує дрібні зморшки та має антиоксидантні властивості.

Аромат наштовхує на думки про міцно заварений мʼятний чай чи чайне дерево - безмірно свіжий та прохолодний.

Текстура маски кремова та ніжна, навіть трохи повітряна. Без абразиву.

Маску наношу на очищену суху шкіру тонким шаром, оскільки кількість продукту на шкірі не впливає на результат, та й продукт надто приємний, щоб витрачати його так марнотратно.

Якщо час не дозволяє, то тримаю маску хвилин п'ять, але якщо нікуди непотрібно поспішати, насолоджуюся продуктом хвилин п'ятнадцять. Різниця не сильно помітна в результаті, але просто процес експозиції дуже комфортний. Вона пластична і не засихає, як бюджетні.

Потім змиваю теплою водою.

Свіже,наповнене енергією обличчя. Пори візуально зменшилися. Тугор розгладився.

Зволоження. Маска насичує шкіру, зволоженість відчутна протягом усього дня і не помітити це важко, коли знаходишся у приміщенні з сухим повітрям. Шкіра після використання пружна, м'яка та гладенька.

Колір шкіри. Обличчя виглядає свіжим, тон вирівнюється, почервоніння стають менш вираженими. Крім того, шкіра після маски набуває красивого оксамитового фінішу, рельєф згладжений, пори зменшені.

Освіжаюча дія. Масочка виражено охолоджує шкіру після нанесення і це відчувається навіть після змивання. Дає освіжаючу підбадьорливу дію. Відчуття, як після склянки холодного мʼятного чаю після пробудження.

Не дивлячись на мій скептицизм, останнім часом мене дивують деякі продукти українських виробників. EVO derm автоматично записую до улюблених косметичних брендів. Однозначно придбаю ще не один продукт від EVO 🩶