Ірина 🦋

Антивікова маска для обличчя з ягодами годжі

Моя шкіра, нормального типу, без висипань, з'являються мімічні зморшки біля очей і на лобі, так само є невеликий купероз на крилах носа. Тому для себе я вирішила обрати антивікову маску від нового для мене італійського бренду Bioearth 🇮🇹

Косметологи компанії уважно стежать за ефективністю та безпекою формули та використовують тільки якісні перевірені інгредієнти. У випадку з органичною маскою, що омолоджує Bioearth Anti-Aging Goji Berry Face Mask ними стали екстракт женьшеню і ягоди годжі, які в комплексі забезпечують тонізування шкірного покриву.

Включення до складу каоліну допомагає очистити шкірний покрив і позбавити його сальних пробок і відмерлих клітин.

Пакування та основні характеристики: Маска в пластиковій тубі з кришечкою фліп-топ, білого кольору, консистенція приблизно як зубна паста, має легкий косметичний аромат, об'єм 100 ml.

Маску наношу на очищене ліце на 15-20 хвилин, зазвичай роблю це силіконовим пензликом для масок Cosmo Shop або пензлем для масок Christina Brush №24 наношу не надто товстим шаром.

Що мені подобається в цій масці, незважаючи на те, що у складі є глина, за той час що тримаю її на обличчі, вона трохи підсихає, але не до такої міри як деякі глиняні маски, які стягують обличчя і обсипаються.

Поки що маска на обличчі немає ніяких неприємних відчуттів.

Після вмивання шкіра гладка, тонізована, верхній шар шкіри очищений, вона не пересушена, тон рівний. Купероз маска не дратує, висипів не викликає. Витрачається маска економно.

Якогось дива від цієї маски чекати не варто, але як додатковий догляд для тих хто дбає за шкірою свого обличчя я можу її рекомендувати спробувати 😉

Хочу спробувати й інші кремові маски для обличчя цієї фірми :

💓Маска що стимулює Bioearth Nourishing Cactus Pear Face Mask

💓Маска антистрес Bioearth Brightening Wheat Germ Oil Face Mask

💓Маска що очищає Bioearth Clarifying Green Tea Face Mask

💓Маска ліфтинг-ефект Bioearth Lifting-Effect Raspberry Face Mask