Spodobaieva Maryna

.IZUMI.

.IZUMI.

Останнім часом стикнулася з проблемою, що освітлена частина волосся в жару трішки живе своїм життям, виглядає максимально сухою. Спрея не достатньо, олійки навпаки занадто. Хотілося додати додатковий засіб, тож мій вибір впав на есенцію, плюс я ніколи таким не користувалася таким форматом засобів для волосся, було дуже цікаво, що воно таке і чи буде результат.

Нам обіцяють засіб, який має інтенсивну відновлюючу, зволожуючу та захисну дію. Комплекс 10 амінокислот, кератин і колаген насичують волосся потрібними мікроелементами по всій їх довжині, заповнюють пошкоджену структуру, надають еластичність та пружність, попереджають ламкість волосся.

Есенція забезпечує:

  • запобігає посіченості та ламкості кінчиків;
  • знижує появу статичної електрики;
  • полегшує розчісування та укладання;
  • захищає від високих температур та негативного зовнішнього впливу;
  • надає гладкість та шовковистість.

Застосування: перед сушінням та укладанням волосся феном або праскою завжди використовуйте есенцію. Для надання додаткового блиску нанесіть кілька крапель засобу на сухе волосся. Не змивати, підходить для щоденного використання.

.IZUMI.
.IZUMI.
.IZUMI.

Склад: Aqua, Isopentyldiol, Sodium Lactate, Hydrolyzed Silk, Hydrolyzed Elastin, Hydrolyzed Keratin, Hydrolyzed Collagen, Glycine, Valine, Serine, Sodium Pca, Aspartic Acid, Isoleucine, Alanine, Arginine, Threonine, Phenylalan Hydrogenated Castor Oil,Amodimethicone, Dipropylene Glycol, Hydroxyethylcellulose, Cetrimonium Chloride, Polyquaternium-10, Lactic Acid, Trideceth-12, Sodium Nitrate, Phenoxyethanol, Butylene Glycol, Glyoxal zyl Benzoate, Butylphenyl Methylpropional, Citral, Citronellol, Geraniol, Hexyl Cinnamal.

Склад дійсно виявився багатим, я чомусь нарахувала всього 9 видів амінокислот, також тут дійсно є гідролізат шовку, кератину, колагену та еластину. Також молочна кислота та касторова олія. І багато віддушки.

Аромат тут дійсно неймовірний, я б віднесла його до фруктово-квіткових. Асоціюється з льодяниками, квітами та мультифруктовим «Садочком».

Враження: засіб полегшує розчісування волосся. Ідеально підходить для нанесення, як на сухе так і на вологе волосся, головне знати міру. У мене волосся неслухняне, тонке, зникає ненависна пухнастість, по відчуттям волосся, як «ватка», дуже приємне, мені такий результат був потрібний. Виглядає більш важким та текстурованим, плюс можна поновлювати. Текстура тут дуже легка не масляниста. Тож дійсно можу рекомендувати для сухого та пошкодженого волосся.