Mary Ost

JOKO BLEND | Гідрофільна олія-гель для обличчя.

JOKO BLEND | Гідрофільна олія-гель для обличчя.

Привітик🤗

У моєму арсеналі для очищення шкіри завжди є гідрофільна олія. А от гідрофільна олія-гель виявилась для мене новинкою, раніше не користувалась таким форматом. Тож без роздумів вирішила спробувати такий засіб від улюбленого Joko Blend.

JOKO BLEND | Гідрофільна олія-гель для обличчя.
JOKO BLEND | Гідрофільна олія-гель для обличчя.

Об'єм: 200 мл.

Бренд: Joko Blend (Україна)

Вік: 18+

Призначення: очищення, демакіяж

Тип шкіри: всі

Класифікація: натуральна косметика

Glycerin, Prunus Armeniaca Kernel Oil, Prunus Amygdalus Dulcis (Sweet Almond) Oil, Macadamia Ternifolia Seed Oil, Aqua, Sucrose Palmitate, Jojoba (Buxus Chinensis) Oil, Sucrose Laurate, Parfume, CI 45100.

Не можу не звернути увагу на чудовий склад засобу - велика кількість цінної олії - жожоба, макадамії, абрикосових кісточок та мигдалева. Радує відсутність консервантів та SLS. Ця олія за складом, мабуть, одна з найнатуральніших які у мене коли-небудь були.

Засіб знаходиться у чорному флакончику з твердого матового пластику. Дизайн продукції Joko Blend як завжди стильний і ненавʼязливий - візуально він дуже приємний, красиво впишеться на будь-яку поличку у ванній кімнаті (знаю, що для багатьох дівчаток це важливо, для мене в тому числі😁).

Склад та повна інформація про олію-гель вказані на бірці-наліпці.

Помповий дозатор був захищений пластиковою накладкою.

Користуватися дозатором дуже зручно: м'яке натискання, дозатор не "плюється", видає передбачувану кількість продукту, якої достатньо для одного застосування.

Олія-гель кремоподібної текстури, ніжного рожево-персикового відтінку, не рідка, однорідна.

При контакті з водою олія набуває молочного відтінку, але не піниться, не збільшується в обсязі. Стає схожа на легку емульсію. Добре розподіляється по шкірі, що дозволяє виконати якісне очищення всіх зон обличчя.

Запах складно описати, я б назвала його «аромат дорогої доглядової косметики». Він дуже ніжний, "теплий", обволікаючий, лише злегка парфумований, не задушливий.

Щодо застосування - засіб наноситься масажними рухами на суху шкіру і розподіляється по всьому обличчю. Після чого потрібно змочити руки і знову помассажувати обличчя до повного розчинення макіяжу. І звичайно змити водою)

А тепер щодо моїх вражень☺️

Олія дійсно добре очищає, та легко змивається, справляється з першого разу навіть з водостійкою косметикою. При цьому не потрібно нічого терти, а лише масажувати, додатковий масаж обличчя це ж супер) Окремий плюс - виключно делікатне очищення – для мене це перш за все історія про відсутність сухості та подразнення (особливо це стосується зони навколо очей). І тут ця історія розкривається по максимуму. Лише самі позитивні враження - шкіра чиста та гладенька, немає стягнутості.

Також важливо не забувати про наступний етап очищення - пінку або гель для вмивання. Тоді шкіра буде максимально і повноцінно очищена.

Після регулярного використання олії я помітила, що шкіра стала зволоженою. При цьому пори (а у мене комбінована шкіра) у Т-зоні стали чистішими, жирного блиску поменшало. Це маленьке нагадування для власниць жирної та комбінованої шкіри: не потрібно боятися використовувати гідрофільну олію)

А ви яким засобам для очищення надаєте перевагу?😊