Mary Ost

JOKO BLEND | Гель для вмивання для комбінованої та жирної шкіри.

JOKO BLEND | Гель для вмивання для комбінованої та жирної шкіри.

ВСІМ ПРИВІТ☺️

Я власниця комбінованої шкіри, яка влітку більш сильно жирніє в Т-зоні, тому намагаюся використовувати засоби для вмивання, які матують ці частини обличчя, при цьому не пересушуючи інші зони.

На даний момент я продовжую тестувати нову лінійку від Joko Blend - Skin Detox, яка призначена саме для комбінованої та жирної шкіри. Отже герой сьогоднішнього відгуку - гель для вмивання Joko Blend.

JOKO BLEND | Гель для вмивання для ком�бінованої та жирної шкіри.
JOKO BLEND | Гель для вмивання для комбінованої та жирної шкіри.

Об'єм: 150 мл.

Бренд: Joko Blend (Україна)

Вік: 16+

Призначення: очищення, матування, себорегуляція

Тип шкіри: всі

Класифікація: натуральна косметика

СКЛАД

Aqua (Water), Cocamidopropyl Betaine, Disodium Laureth Sulfosuccinate, Sodium Cocoyl Isethionate, Coco-Glucoside, Sorbitol, Glycerin, Sodium Сhloride, Niacinamide, Polyquaternium-7, Laminaria Digitata (Horsetail Kelp) Extract, Zinc PCA, Allantoin, Panthenol, Parfum (Fragrance), Methylchloroisothiazolinone, Methylisothiazolinone, CI 42090, CI 19140, Hexyl Cinnamal.

Яскрава картонна коробочка одразу радує око своїм позитивним виглядом) Гель знаходиться у флакончику з білого матового пластику із зручним дозатором на кришці. Сам дизайн флакона та коробки відповідає естетиці та стилю бренду та виконаний у світло-фісташковому кольорі, відповідному до кольорової гамми усієї лінійки Skin Detox. Мені подобаються такі дизайни, вони не створюють візуальний шум у ванній, а також зовні красиві та інформативні.

Дозатор флакона працює справно, має обмежувач. При одному натисканні виходить достатньо гелю щоб повноцінно вмитися.

Засіб прозорий, відповідної гелеподібної консистенції, середньої густини, однорідний. Має приємний цитрусовий аромат який бадьорить та надає відчуття свіжості.

Зазвичай я використовую гель 2 рази на день: вранці та ввечері у комплексі з іншими засобами лінійки Skin Detox. Наношу засіб на вологу шкіру, масажними рухами спінюю та змиваю водою.

За рахунок своєї консистенції гель витрачається більш ніж економно. Мені його точно вистачить на довго.

Гель легко розподілити по вологому обличчю, він в міру піниться. Я не люблю коли на обличчі купа піни, у даному випадку - все, як мені довподоби. Змивається засіб також добре, не сушить і не стягує.

Основні мої проблеми це почервоніння та жирний блиск.

Після використання шкіра стає зовні приємна, насичена, ніжна та бархатиста. Тон більш рівний.

Після такого якісного очищення моя шкіра довго не жирниться, а якщо відразу нанести догляд, то матуючого ефекту вистачає на довго. Тож я ніжно люблю цей гель, адже у таку аномальну спеку як зараз - себорегулюючі та матуючі косметичні засоби - це саме те, що потрібно 👌