Blondie_rs

Kiko теж вміє робити доглядову косметику

Kiko теж вміє робити доглядову косметику

Привіт! Я до вас із коротеньким оглядом на тонік. Взагалі я його замовляла колись давно, уже не памʼятаю де. Але відхопила я його за смішні 100 з чимось гривень. Баночка візуально мені сподобалась, а по властивостям він мав бути просто тонізуючим та доочищуючим. Я без роздуму його собі взяла і ще досі користуюсь. Певний час він лежав у шухляді як нікому не потрібний. Але коли я вже вдосталь набавилась корейськими тонерами та тоніками, я повернулась до старої доброї класики. Беру ватний диск, змочую його тоніком і протираю обличчя.

І ви знаєте що? Він мені досі подобається. Оце я перепробувала з ніг до голови усілякі різні дорогі засоби, які ніякого ефекту не давали; декотрі навіть липнули та обтяжували моє обличчя 😅 Склад оцінити не можу - хороший він чи поганий; бо це тільки можна побачити по результату на шкірі. Чутливій шкірі він не підійде; і дуже сухій - також (бо містить бутилен гліколь в другому ряді складників, а з помʼякшуючих та заспокійливих тут не дуже є що "показати").

Тонік представлений у стильній рожевій баночці. Повністю виготовлена з якісної пластмаси. Сам засіб має легку та приємну трояндово-порошкову віддушку. По текстурі він прямо як водичка. Гарно доочищує та дає відчуття чистоти та свіжості шкірі. Після нього добре поглинається сироватка та крем. Зазвичай використовую його в ранковій рутині або тоді, коли просто хочу освіжити обличчя протягом дня вдома.

Як базовий тонік - виконує свою функцію на ура. Я ним повністю задоволена та знаю, що буду його навіть повторювати. У мене завжди має бути три тоніка/тонери: один для доочищення, освіжаючого ефекту; другий - з активами/кислотами. Третій - можна і без нього 😁 Бо я щось знервувалась з іншими тонерами, які тільки займали місце.

Сироватки та інший догляд бренду я не пробувала, але якщо випаде така можливість - залюбки протестую 😉