Дарина🦉

Гаряче охолодження?!

Гаряче охолодження?!
Гаряче охолодження?!

Я дуже люблю скраби для тіла, але тількі не зігріваючи, а точніше я їх боюся, бо маю дуже тонку та чутливу шкіру, і маю негативний досвід саме від зігріваючого крему.

Вирішила спробувати цей скраб, бо багатьом, по відгуках він дуже сподобався!

💨Особливості скрабу Stop Cellulite від Joko Blend:

- L-карнітін в тандемі з кофеїном забезпечує ліполітичний ефект — розщеплює жири;
- ментол дарує приємне відчуття прохолоди по усьому тілу та активізує циркуляцію лімфи, відтоку крові й виведенню зайвої рідини;
- знімає набряки та робить тіло більш струнким;
- екстракт гуарани робить природний процес спалювання жиру ще інтенсивнішим;
- екстракт кінського каштана запобігає накопиченню рідини;
- видаляє ороговілі часточки епідермісу;
- ефективно очищує шкіру від ороговілих часточок епідермісу, себуму та бруду.

💨Склад:

Сахароза, Гліцерин, Сульфат натрію кокосового масла, Ментол, Екстракт кінського каштана, Екстракт гуарани, Парфум, Метилхлороізотіазолінон, Метилізотіазолінон, CI 42090, CI 60730.

💨Скраб представлен з зручній баночці, яка міцно закривається (гвинт), в середині має зручну захистну мембрану. На упаковці є вся необхідна інформація для споживача. Об'єм 300 г.

💨Текстура - амбразівні частички середнього розміру, в олійній рідині. Скраб приємного кольору, це справжня лагуна. На вологій шкірі стає прозорим. Він не жирний, але олійність відчувається при застосуванні.

💨Спосіб застосування:

Невелику кількість скрабу нанести на зволожені проблемні ділянки тіла, проскрабувати масажними рухами. Змити теплою водою без використання мила. Використовувати 2-3 рази на тиждень.

Якщо раптом у вас, в таку спеку нежить😹, то він точно вас її позбавить, аромат дуже дуже, і ще раз дуже насичений, це дуже багато крижаного ментолу, напевно всі різновиди м'яти, діє як та "зірочка". Аромат дуже бадьорить!

💦Перші дві хвилини , такі суперечні відчуття, ніби від зігріваючий, якщо можно так сказати, таке охолодження аж гаряче. При нанесенні мені здалось, що він буде тільки розігрівати, потім почавши робити масаж, вже відчуваєшь то саме, приємне охолодження. Шкіра стає трохи червоною, ніяких неприємних відчутів не має, нічого не пече.

💦Я використовую його, не тільки на проблемні ділянки, а і повність на ноги. Він дуже круто знімає набряки, бо наразі це проблема намбер ван! Саме за цей ефект, я його буду обирати і надалі!

Глибоко очіщує шкіру, не драпаючи її.

Шкіра після нього глибоко зволожена, гладка, та приємна на дотик.

Гарно підтягує шкіру, шкіра після нього в тонусі.

Помітно тонізує.

Колір шкіри більш рівний, і дійсно проблемні ділянки стають не такими виразними (ні, целюліт нікуди не пішов, і не піде, якщо користуватись одним засобов, і нічого більше не робити)

Якщо ви боретеся з проблемою комплексно, то цей засіб буде дуже ефективним помічником, + плюс позбавить від набряків та від нежитті😂

💙

Гаряче охолодження?!
Гаряче охолодження?!
Гаряче охолодження?!
Гаряче охолодження?!