Yuriivna

Найніжніше сяйво з Mareve|Rose Wine

Найніжніше сяйво з Mareve|Rose Wine

Маю міст для тіла,а саме Rose Wine вже довгий час.Його вистачає на довго,але після закінчення повторю знову.Mareve-має різноманітні цікаві засоби,які так і привертають увагу,тому при оформленні замовлення,важко обрати щось одне.

Парфумований спрей має локанічний та мінімалістичний дизайн.Сама пляшечка пластикова,з дозатором,який за довгий період використання не зламався,але дещо нерівномірно розпилює.Пляшечка прозора,має наліпку з назвою самого бренду.Вистачає одного-двух натисків,щоб відчути повноту аромату,який одразу б'є алкогольними нотками,але потім аромат розкривається ще багатограніше.

Шимерне сяйво яскраво переливається на сонці,тому передати його на фото не було важкою місією,фотографувала саме на сонячному світлі,адже при такому освітленні шимерні часточки показують себе у всій красі.Проте,якщо сонця немає,в тіні шимер не такий вже помітний на шкірі.

Я також розпилювала спрей на одяг,особливо мені подобається наносити його на чорну сукню або комбінезон,на сонці може зловити дуже делікатне мерехтіння,але я його все ж таки помічала.

Стійкість аромату на моїй шкірі мене влаштовує,все ж таки це спрей,а ось на одязі аромат тримається ще більше часу.Спочатку аромат має виражені алкогольні нотки,потім вони стихають,але ці нотки все ж таки присутні.Мені асоціюється аромат з вишневим або ягідним вином,відчуваю все ж таки червоні стиглі ягоди.До цієї композиції приєднуються червона троянда,та дрібка свіжості від зеленого мандарину.Якщо коротко про аромат-то це самий справжній червоний келих вина десь на узбережжі моря.Досить смілива композиція,яка огортає тебе зі всіх сторін,вона дещо п'янка,романтична та квіткова-ягідна.

Цей аромат я можу наносити як вдень,так і ввечері.Після нанесення немає відчуття липкості або масляності на шкірі,спрей має доволі легку та комфортну текстуру.Навіть попри те,що у пляшечці мерехтіння візуально забагато,після розпилення очікуйте делікатного сяйва.

В шалену спеку хочется більш легких ароматів,тому парфумованими спреї або місти для тіла стануть завжди у нагоді.

16 липня, 2024
Yuriivna
16 липня, 2024