Lytvynenko

Мʼяка пінка для вмивання на ранкову рутину від Logically, Skin

Мʼяка пінка для вмивання на ранкову рутину від Logically, Skin
Мʼяка пінка для вмивання на ранкову рутину від Logically, Skin

Пінка для вмивання корейського бренду Logically, Skin, що класифікується як професійна доглядова косметика оселилася у моїй ванній кімнаті саме для ранкової рутини, хоча підходить вона і для вечірнього використання теж.

Сам бренд мені полюбився через сироватку проти пігментних плям, яку взяла вже вдруге і продовжую тестувати на найбільш глибокій своїй пінментації.

Огляд на Logically, Skin Brightuning Peptide Ampoule тут - https://club.makeup.com.ua/post/39872/

Мʼяка пінка для вмивання на ранкову рутину від Logically, Skin
Мʼяка пінка для вмивання на ранкову рутину від Logically, Skin

Дана пінка Logically, Skin Care Cleansing Foam підходить для усіх типів шкіри, в тому числі чутливої.

Пакування: біла пластикова пляшка з мінімалістичним дизайном, обʼємом 200мл, у картонній коробці. Дозатор працює чудово, ковпачок закривається надійно. Легко регулювати кількість продукту.

Консисиенція та текстура: повітряна, легенька піна. В міру щільна.

Аромат: легкий, ненасичений, рослинний.

Відчуття на шкірі: пінка мʼяка та делікатна, а отже дуже ніжно відчувається на обличчі, розподіляється чудово, без дискомфорту та подразнення. Очищує до скрипу, але одночасно лагідно, не травмуючи. Стягнутості та пересушеної шкіри немає після використання. Натомість, обличчя мʼяке та гладеньке.

Saccharomyces Cerevisiae/Rice Enzyme Filtrate, Cocoamphodiacetate Sodium, 1,2-Hexanediol, Coco Alanine Sodium, Tea-Coco Glutamate, Citric Acid, Allantoin, Bergamot Citrus Fruit Oil, Glyceryl Glucoside, Ethylhexyl Glycerin, Sodium Citrate, Lactobacillus/Soybean Enzyme Extract, Saccharomyces Cerevisiae/Mistletoe Extract, Saccharomyces Cerevisiae/Imperata Cylindrica Root Extract, Pineapple Fruit Extract, Linalool, Limonene.

Активні компоненти:

  • cахароміцети - забезпечує шкіру необхідними поживними речовинами та антиоксидантами, що допомагає зменшити запалення, сприяє виробленню колагену та покращує еластичність шкіри;
  • лактобактерії/екстракт соєвих ферментів - сприяє притягуванню води до роговору шару шкіри та має антибактеріальні властивості;
  • екстракт плодів ананасу - містить багато корисних для шкіри речовин: бромелайн і фруктові кислоти мають м'які відлущувальні властивості, а фруктові цукри та амінокислоти надають плодам ананаса приємні зволожуючі та заспокійливі властивості;
  • екстракт омели - є хорошим антисептиком і має антибактеріальні властивості.

Мені подобається цей склад 😍 Пінка містить м'які ПАР (Cocoamphodiacetate Sodium, Tea-Coco Glutamate), що робить її підходящою для делікатного очищення шкіри. Наявність зволожувачів (Allantoin, Glyceryl Glucoside) та екстрактів (Saccharomyces Cerevisiae Extracts, Pineapple Fruit Extract) сприяє додатковому догляду та зволоженню шкіри.

Повні 2 тижні користуюся цією пінкою і задоволена повністю! Це те, що треба для делікатного ранкового очищення, особливо на літній період, коли шкіра часто подразнена.

Склад тут "чистий" та лагідний, що не буде травмувати захисний бар'єр шкіри.

Сам формат пінки приємний, робить продукт економним та зручним у використанні.

Однозначно раджу 🥰