tomilinabeauty

Догляд за губами від Lanbena

Догляд за губами від Lanbena

Готуй сани влітку - говорили наші пращури. Особисто для мене підготовка до зими включає, у тому числі, і підготовку базового догляду за шкірою. Особливо за губами. Адже саме їм так не вистачає зволоження у холодну пору року.


Красиве пакування + знижка, і от я вже щаслива володарка двох засобів - маски та бальзаму для губ? Чи, все ж таки, не дуже щаслива?🤣

Догляд за губами від Lanbena
Догляд за губами від Lanbena
Догляд за губами від Lanbena

Обидва засоби були запаковані у слюду (ледь відкрила) і мають наліпки, що підтверджують оригінальність продукції. Присутні також і строки придатності. Приблизно строк кожного з засобів - 3 роки, тож в мене виникають питання щодо їх натуральності, як позиціонує це бренд.

🍒Бальзам-хамелеон для губ Lanbena Chameleon Lip Balm, 1.8 г - до складу даного продукту входять бджолиний віск, олія жожоба та екстракт вишні ( і ще купа масел по типу касторове, оливкове та сі-шки з цифирками). Виробник обіцяє, що губи будуть пружними та зволоженими, матимуть вишневий(😳) колір. На справді, бальзам зволожує губи посередньо, а от відтінок більш рожево-персиковий. І зовсім не пахне вишнею, як я думала при його замовленні. Він взагалі майже не пахне. Ледь вловимий хімічний запах усіх подібних засобів.


🌊Бальзам для губ Lanbena Hyaluronic Acid Lip Balm з гіалуроновою кислотою, 1.8 г - завдяки олії жожоба, бджолиному віску та гіалуроновій кислоті це має бути аквабомба. Як і попередній бальзам, він легко тає на шкірі, гарно лягає на губи. Але... Обидва засоби залишають після себе масну жирну плівку, хоча об'єктивно мені більше до вподоби другий, бо на губах виглядає краще ( просто прозорий блиск). Аромату немає жодного.


В Україні ціна варіюється від 110 до 300 грн. На мою думку, це невиправдано дорого для двох звичайних гігієнічних помад. Ой, вибачте, бальзамів 🤭


Дівчатка, а які бальзами для губ ви порадите на зиму?