Ірина 🦋

Помічник при болю суглобів та зв'язок

Я люблю засоби від українського бренду Bisheffect 🇺🇦 за їх натуральні та робочі засоби 🌿 Спочатку я купувала їх кристалічні концентрати 🛁, потім закохалася в скраби для тіла, а тепер у мене з'явилося багато різних засобів з магнієм, кому цікаво мій допис про них https://club.makeup.com.ua/post/44172/

Розтягнення зв’язок, спазми у м’язах після фізичних вправ 🏋🏻‍♀️- усе це обмежує діяльність, приносить дискомфорт і больові відчуття 😖 Гель «Полтавський» бренда Bisheffect - це ефективний засіб для зняття болю в м’язах 💪🏼 та суглобах. Його дія основана на користі мінералу бішофіт - натурального джерела натрію і магнію.

У його склад входить комплекс натуральних компонентів, найбільш активним виступає мінерал Бішофіт. Мінерал характеризується своїми унікальними здібностями, включаючи:

💛 позбавлення від болів;

💛 активізацію регенеративних процесів;

💛 зняття напруги;

💛 усунення набряків.

Також до складу входять: камедь гуарового дерева й ефірні олії ялівцю, ялиці, евкаліпта. Таке поєднання забезпечує розслаблення м’язів, зняття запалення. Гель повертає шкірі тонус, знімає набряк. Підходить як допоміжний засіб для масажу та професійних лікувальних процедур або як самостійний препарат для місцевого застосування. Гель Bisheffect допоможе відновити суглоби і шкіру після травм 🩼 У косметології 🥰 бішофіт гель часто використовується при масажі.

Склад : вода, магнію хлорид (бішофіт), гліцерин, камідь ксантану, алантоін, полісорбат 20, натуральні ефірні олії сосни, евкаліпту.

Зовнішній вигляд та аромат : У мене маленький об'єм 75ml, йде в м'якій пластиковій тубі з кришечкою, що відкручується. Також у продажу є великий обсяг 400ml у флаконі з дозатром. Сам гель рідкий прозорий, усередині є невеликі жовті вкраплення, вони дуже маленькі.

Аромат зелений трав'янистий евкаліпта та ялиці 🌿

Гель призначений для розтирань м’язів і суглобів. Найчастіше я і чоловік 👫використовуємо цей гель при болях після тренувань 🏋🏻‍♀️. У чоловіка часто болить кисть ✋🏼 після травми, а я іноді маю проблеми з колінами 🦵🏼після активних занять спортом 🏃🏻. Також наношу цей гель чоловікові при болях у спині.

Аромат як я вже казала евкаліпта та ялиці 🌲, я таке не люблю, але є великий плюс ➕ він чутний одразу коли видавлюєш його з тюбика і нюхаєш дуже близько, на шкірі він не залишається зовсім, немає ніякого запаху!

Наношу засіб на шкіру і масажними рухами ретельно розтираю, поки він повністю не вбереться. При нанесенні гель відразу ковзає, потрібно його небагато, він легко розподіляється по шкірі, але швидко вбирається без жирності або липкості. Гель може трохи пощипувати шкіру, особливо якщо є пошкодження або ви тільки поголилися найближчим часом, оскільки містить сіль ☺️ У мене в більшості випадків не щипає.

Після цього, рекомендується накласти харчову плівку і закутати теплою тканиною (ковдра, плед, в'язана річ). Під впливом температури пори розкриються, і компоненти засобу швидше і ефективніше проникнуть в шкіру.

Процедура триває мінімум півгодини ⏳, але її можна подовжувати. Після того, як вона завершилася, слід зняти компрес, а оброблену ділянку тіла протерти рушником 🧻 або промити водою 💦 без мила.

Зараз дуже жарко і я наношу гель одразу після душу 🚿 та не загортаюся після цього

Попри те, що гель бішофіт активно використовується при болях в суглобах, він також здатний вирішити ряд інших проблем. Зокрема він забезпечує:

💛 швидке усунення сильних больових відчуттів;

💛 насичення шкіри цінними речовинами, надаючи їй тонусу;

💛 ефективне позбавлення від набряків, забиттів, розтягнень, гематом;

💛 мінімізацію наслідків травм;

💛 допомога у боротьбі з мозолями, натоптишами;

💛 швидке зниження напруги та стомлення, отримані внаслідок великих фізичних навантажень;

💛 допомагає при лікуванні радикуліту, остеохондрозу, ревматоїдного артриту;

💛 усунення обмежень в рухливості суглобів.

Бішофіт гель, ціна якого дозволяє багатьом придбати його, допоможе досягнути не лише косметичних поліпшень тіла, а і впоратися з недугами.

Це чудовий засіб для домашньої аптечки на різні випадки життя!

Також у продажу є "Полтавський супергель" Bisheffect, в нього посилена дія магнію і він йде з додаванням перцю 🌶️, за рахунок чого має більш зігріваючий ефект.

16 липня, 2024
Ірина 🦋
16 липня, 2024