olena_glossy

Elixir Keratin: спрей-термозахист для волосся від Mr.Scrubber

Elixir Keratin: спрей-термозахист для волосся від Mr.Scrubber

Що криється за стильною темною пляшечкою спрею-термозахисту від Mr.Scrubber? Натискай «Дізнатися більше», щоб переглянути детальний огляд.

У мене мініатюрка на 50 мл, якої цілком вистачило, щоб ознайомитись з. Повнорозмірний спрей має обʼєм 150 мл. Пляшечка з темного пластику, класичний розпилювач, що не плюється, етикетка в чорно-білих кольорах. Усе виглядає дуже стильно.

Склад з етикетки: Aqua (Water), Cyclopentasiloxane, Cetrimonium Chloride, Myristyl Alcohol, Macadamia Ternifolia Seed Oil, Hydrolyzed Keratin, Glycerin, Polyquaternium-10, Cetearyl alcohol/Ceteareth-20, Stearamidopropyl Dimethylamine, Propylene Glycol, Betaine, Trimethylsilylamodimethicone, Aqua, Urea, Glucose, Sodium PCA, Sorbitol, Fructose, Hydrolyzed Wheat Protein, Sodium Glutamate, Glycine, Lysine, Malic Acid, Tartaric Acid, Citric Acid, Glycolic Acid, Lactic Acid, Sodium Hydroxide, Potassium Hydroxide, Citric Acid, Ethylhexylglycerin, Phenoxyethanol.

У цьому складі спрею-термозахисту за термозахисні властивості відповідають такі компоненти:

• Cyclopentasiloxane: силікон, який утворює захисний бар'єр на поверхні волосся, зменшуючи вплив високих температур.
  • Trimethylsilylamodimethicone: силікон, який утворює на волоссі захисну плівку, що мінімізує пошкодження від високих температур.
  • Macadamia Ternifolia Seed Oil (Олія макадамії): живить волосся, робить його більш еластичним та стійким до термічного впливу.
  • Hydrolyzed Keratin (Гідролізований кератин): проникає всередину волосся та зміцнює його структуру, роблячи її більш стійкою до термічного пошкодження.

Також присутні зволожувачі: Glycerin, Propylene Glycol, Betaine, Aqua, Urea, Glucose, Sodium PCA, Sorbitol, Fructose.

Враження від використання. За консистенцією спрей-термозахист нагадує рідке молочко. Аромат солодкий косметичний і дуже інтенсивний. На волоссі він зберігається дуже довго! Особисто для мене це не комфортно.

Наносити спрей потрібно з відстані 20-30 см, укласти волосся звичайним методом, за потреби висушити феном.

Який ефект помітила від термозахисту:

• запобігає пересушуванню під час вкладання гарячими щипцями чи феном, зберігає вологу всередині волосини у спекотну погоду. Якщо нанести його на долоню та прогріти феном - не пече;
  • полегшує розчісування;
  • розгладжує волосся - через цю особливість цей спрей мав би сподобатись власницям прямого волосся (я люблю завитки і з цим спреєм вони частково розкручуються)
  • частково усуває пухнастість (з прямим волоссям цей ефект буде більш помітно)
  • робить волосся на дотик гладким.

Загалом, хоч цей спрей-термозахист не став для мене улюбленим через інтенсивний солодкий аромат та ефект розгладження волосся, впевнена, що знайдуться його поціновувачі.