Чорна Юлія ❤

Bourjois Rouge Velvet Ink Liquid Lipstick

Bourjois Rouge Velvet Ink Liquid Lipstick

Усім привіт, дівчата! Сьогодні моя лінива дупка нарешті ввійшла в стадію повної адаптації до спеки, та можу продуктивно писати ) Тож починаю ділитися результатами тестування виграного боксику з помадами. Почну з самого неоднозначного продукту - Bourjois Rouge Velvet Ink Liquid Lipstick - пробувала саме цю помаду вперше. Залучила маму також , для чистоти експерименту та другої думки )

Дизайн помади симатичний .

Колір - в мене 03- досить нюдовий, приємний, на губах не так яскраво виглядає як здається на руці. Для мене це плюс, мамі навпаки подобаються більш насичені кольори, для неї це "-"

Смак приємний , нам з мамою нагадав слабо полуничний)

Помада матова, стійка, тому має певні нюанси нанесення : спочатку губи змащуються бальзамом, а потім наноситься помада. І тут в нас було як то кажуть "чи я тупий чи лижі не їдуть" , причому у обох. Я не в перше користуюсь стійкими матовими помадами , тож маю певний досвід. Наноситься не рівномірно хочь застрелься, при спробі нанести більш щільний слой починає скатуватись. Бачила про неї багато позитивних відгуків, тож не відкидаю думку, що ми трохи криворукі.

Після нанесення - так матова, так стійка. Стійкість дійсно добра - і не береться і тримається помада теж досить довго. Змивається тільки засобом для зняття макіяжу.

Вважаючі вищезазначене враження залишились дивні. Колір , і стійкість на відмінно, а от з нанесенням є питання.

Дівчата, хто вже її пробував , яі враження ?

Bourjois Rouge Velvet Ink Liquid Lipstick
Bourjois Rouge Velvet Ink Liquid Lipstick