Vikulyk

Ця маска, як ковток свіжого повітря

Ця маска, як ковток свіжого повітря

Маска дуже класно освіжає шкіру і це просто кайф, особливо в спекотні дні. Мені цей аспект дуже подобається під час вмивання, саме тоді я отримую такий конкретний холодок.

Для ще більшого вау-ефекту її можна поставити в холодильник, хоча вона і без того дуже добре працює і ви миттєво, ще при нанесенні відчуваєте цю рятівну свіжість.

Ця маска, як ковток свіжого повітря
  • Маска вирівнює тон шкіри, вона заспокоює почервоніння і зменшує набряки.
  • Матує шкіру, але досить делікатно, не підсушуючи. Тут скоріш можна сказати, що вона забирає лишній себіум не порушуючи гідроліпідний баланс шкіри. Звичайні гляняні маски можуть надати невеликий ефект стягнутості, але не ця.
  • Шкіра гладенька і шовковиста, доречі ефект свіжості я відчуваю ще деякий час, з цією маскою шкіра наче дихає.
  • Маска засихає хвилини за 3, знову ж, якщо порівнювати зі звичайною глиною, то тут процес висихання відбувається трохи повільніше.
  • Маска доволі густої консистенціі зеленуватого відтінку. Вона легко і рівномірно розприділяється по шкірі обличчя.

Я показала на фото щойно нанесену маску і тоді, коли вона засохла, тому освіжу термальною водою і ще трішки походжу.

Наприклад значно дорожчий представник, про який я раніше згадувала-не засихає зовсім, в цьому їхня основна відмінність, але решту все дуже схоже між собою в плані дії. Склад у Hollyskin мені подобається більше, тут більше хороших складників.

Особливо мене тішить відчуття крутої свіжості при вмиванні, яку я хотіла отримати від маски і дуже рада, що так і трапилось.

В склад входять такі корисності:

Каолін-біла або китайська глина допомагає ретельно очистити пори, має відбілюючу дію.

Сечовина-створює захисний щит, який утримує вологу в шкірі зсередини, а ззовні захищає від шкідливих впливів.

Целюлоза-поглинач шкірного сала.

МЕНТИЛАКТАТ - Компонент із сильним охолоджуючим та освіжаючим ефектом, забезпечує тривале відчуття свіжості у поєднанні з протизапальними властивостями.

БІСАБОЛОЛ-має протизапальну, антибактеріальну та протигрибкову дію.

Екстракт листя артишоку здійснив революцію в індустрії догляду за шкірою завдяки своїм потужним властивостям відновлення шкіри та здатності протистояти пошкодженню сонцем.

ЦЕНТЕЛА АЗІАТСЬКА -сприяє загоєнню дрібних ран та опіків, регенерує клітини шкіри, нормалізує водносольовий та жировий обмін, підвищує пружність та еластичність шкіри, тонізує, стимулюють утворення колаген

СПІРУЛІНА ПЛАТЕНСИС-поживна, зволожуюча, антиоксидантна, тонізуюча добавка, в основному, у засобах для догляду за шкірою.

Висновок. Я дійсно отримала бажаний ефект, чому дуже рада. Вважаю що Hollyskin Artichoke Mask-ідеальний привід потішити себе спекотним літнім ранком, та й не тільки.)