MAXIMOVA🌷

Це прекрасний засіб!

Це прекрасний засіб!

Бренд NIVEA асоціюється у мене з мамою та тим самим знаменитим кремом в металевій шайбочці. З дитинства пам’ятаю, як мама ним користувалась і пам’ятаю його аромат😊 і не було для неї на той час кращого крему! І ось зараз, я хочу сказати, що новий засіб який я спробувала, також один з найкращих для моєї шкіри!

Це прекрасний засіб!

Даний лосьйон призначений для заспокоєння та зволоження після засмаги. І він справді виконує ці функції!

Я використовувала його після дня проведеного на відпочинку за містом і цей лосьйон був «ковтком» вологи для моєї шкіри!

Він за консистенцією кремово-гелевий, легкий, не густий. Аромат перегукується з чоловічою лінійкою для гоління, мене спочатку він здивував але коли почала користуватись лосьйоном, мені сподобалось як він сидить на шкірі - свіжо і приємно.

Наноситься дуже легко, розподіляється швидко. Одразу надає відчуття легкої прохолоди.Досить швидко поглинається з моментальним відчуттям зволоження і не залишає на шкірі жирності, липкості чи дискомфорту. Абсолютно комфортний! При цьому усуває сухість та візуально видно, що шкіра зволожена та виглядає здоровою і красивою.

Знімає подразнення не тільки через надмірне перебування на сонці, я помітила, що і після гоління лосьйон заспокоює шкіру. Моя шкіра на ногах не завжди добре реагує на лезо, буває чутливою, можуть з’являтись червоні цяточки, так от лосьйон полегшує цей стан. Думаю це завдяки алоє вера та гіалуроновій кислоті в складі😊

Тому я б радила купувати цей засіб ни лише для використання після засмаги, а і дівчатам з чутливою шкірою до гоління або просто тим у кого сушить шкіру після душу.

Дуже достойний засіб! Прекрасно працює, піклується про шкіру. Купуйте, якщо:

  • вам потрібен засіб після засмаги
  • якщо маєте чутливу шкіру до гоління
  • якщо вода сушить шкіру і потрібне зволоження
  • якщо любите засоби, які не залишаються плівкою на шкірі, мають невагомий фініш і при цьому добре зволожують

Також можу радити сонцезахисні засоби цього бренду. Про них відгуки читайте в профілі.