Anna_feerie

Відмінник серед органічних кремів для обличчя

Відмінник серед органічних кремів для обличчя
Відмінник серед органічних кремів для обличчя

Саме з органічної косметики починався мій усвідомлений шлях до дружби з власною шкірою). Тоді я вперше дізналася, що бувають креми, багаті на олії та навіть зі спиртом у складі, які не дають жирного блиску, швидко вбираються та зовсім не створюють плівки. Крем Najel якраз такий: комфортний, приємний та без натяку на обтяження. Тисніть "Дізнатись більше", щоб побачити ефект на шкірі та прочитати весь відгук❤️.

Відмінник серед органічних кремів для обличчя

Мені дуже сподобався твердий шампунь від бренду https://club.makeup.com.ua/post/42977/, тож на рахунок крему мала хороші очікування (і вони справдились🥰).

Щодо складу, то він на 99 % органічний, не містить силіконів, парабенів та шкідливих домішок. Серед найбільш цікавих інгредієнтів хочу відзначити:

💚 гідролат троянди - він ідеально підходить чутливій та віковій шкірі, гарно зволожує, заспокоює та вирівнює тон;

💚 оливкова олія - відновлює барє'рні функції, утримує вологу в тканинах, оптимізує ліпідний обмін;

💚 сквален - захищає шкіру від негативних факторів, зволожує та знижує реактивність;

💚 гліцерин - потужний зволожувач;

💚 екстракт та олія кактусу опунції - зволожувач, що допомагає шкірі утримувати дорогоцінну вологу, крім того працює над укріпленням захисного бар'єру;

💚 экстракт кінського каштану - укріплює капіляри, знімає набряки, підтримує відновлення шкіри на клітинному рівні;

💚 ефір жожоба - пом'якшуючи компонент, що сприяє відновленню шкіри та бореться зі зневодненням, допомагає покращити колір обличчя та зберегти молодість.

Тобто складові направлені не лише на зволоження, а й на заспокоєння та відновлення ліпідного бар'єру, що завжди актуально (причому не тільки для вікової шкіри))).

За консистенцією крем середньої густоти, має відтінок вершкового масла. Аромат легкий, натуральний (десь у відгуках побачила, що комусь пахло старою олією, можу сказати, що точно нічого подібного немає, мені відчувається як олія з травами, без неприємних нот😉).

Наноситься та розподіляється дуже легко, а головне - максимально швидко вбирається (що мене здивувало). Перші кілька застосувань я звикала до відчуттів (адже зазвичай креми містять якщо не силікони, то різні полімери, що забезпечують гладеньке ковзання та шовковий фініш). Тут же склад максимально натуральний, це відчувається.

Після вбирання крему шкіра виглядає зволоженою, та при цьому практично матовою (якщо не використовувати сяючу есенцію/сироватку, то точно буде матувати, але ж я обожнюю глоу-текстури, тому на мені фініш виходить живий з мінімальним блиском).

Антивіковий крем Najel не конфліктує з СПФ та тональним кремом, на ньому не скочуються інші засоби. Виробник також зазначає, що продукт можна наносити на зону навколо очей, і хоч в мене є окремий крем, але я пробувала замість нього нанести Najel - жодних негативних відчуттів не було, зволоження та живлення ж на достатньому рівні😍.

Саме зараз, в спеку під +40 мені дуууже подобається користуватись цим кремчиком, адже він і зволожує, і живить, і в той самий час не обтяжує (а ще з ним не пітніє шкіра, що дуже важливо). Він сподобається тяк власницям сухої/комбінованої шкіри, так і тим, в кого жирний тип - головне, правильно підібрати рутину.

Наприклад, для жирної шкіри цілком достатньо буде одного Najel Anti-Ageing Firming Face Cream, який буде виконувати всі свої функції та не провокувати надлишкового виділення себуму. Якщо ж у вас шкіра потребує додаткового зволоження навіть влітку - то ідеально буде комбінувати крем з хорошою сироваткою та/або есенцією. Я саме так і роблю, результат мене тішить, тож можу сміливо рекомендувати даний продукт🤗.