Свідома клієнтка

Вугільна маска для обличчя Najel Detox Organix Charcoal Face Mask

Вугільна маска для обличчя Najel Detox Organix Charcoal Face Mask

Детокс-маска від французького бренду Najel підходить для будь-якого типу шкіру, вона обіцяє очищення від токсинів та усунення недоліків. Маска містить вугіль, який поглинає надлишок шкірного сала й має очищувати пори, та органічну олію лаврового дерева, яка має антимікробні, антигрибкові та загоювальні властивості. Маска на основі білої глини та води ромашки, за зволоження відповідає рослинний гліцерин, у складі також є делікатний очищувальний компонент, щоб маска змивала себе сама. У складі немає спирту та ароматизаторів, склад маски абсолютно безпечний, нічого краще за цю ціну в співвідношенні до об’єму продукту я не знайшла.

Повний склад:

Aqua (Water), Kaolin, Chamomilla Recutita (Matricaria) Flower Water*, Glycerin**, Charcoal Powder*, Tapioca Starch*, Bentonite, Polyglyceryl-2 Laurate, Coco-Glucoside, Olea Europaea (Olive) Fruit Oil*, Sorbitan ​Caprylate, Laurus Nobilis (Laurel) Fruit Oil*, Sodium Dehydroacetate, Xanthan Gum, Propanediol, Benzoic Acid, Citric Acid, Sodium Benzoate, Potassium Sorbate

* інгредієнти з органічного господарства

** виготовлено з використанням органічних інгредієнтів

Виробник використав для виготовлення маски вугілля з амли, органічні олії оливи та лавру.

Маска у тубусі 75 мл, що виготовлений з волокна цукрової тростини з біологічно чистих джерел. Користуватись маскою можна 12 місяців після відкриття.

Спосіб застосування, зазначений виробником:

Наносити раз на тиждень товстим шаром на добре очищену шкіру обличчя пензликом або пальцями, уникаючи контуру очей. Залиште на 10-15 хвилин і змийте водою. Уникайте потрапляння в область навколо очей. У разі потрапляння ретельно промийте очі чистою водою.

Вугільна маска для обличчя Najel Detox Organix Charcoal Face Mask
Вугільна маска для обличчя Najel Detox Organix Charcoal Face Mask

Мої враження:

Аромат у маски майже відсутній. За кольором, консистенцією та відчуттями вона нагадує мені грязьові маски. Маска не містить скрабуючих часточок, на дотик вона як крем, тобто якщо вугілля в ній і виконує функцію пілінгу, то дуже делікатно. Я наносила маску на очищену вологу шкіру. В мене немає чорних цяток і пори не забиті, в цьому плані шкіра й так була в доброму стані, коли я змила маску через 10-12 хвилин, оскільки вона почала висихати, візуальна різниця була не разюча, хоча пори стали ще чистішими і їх вміст витягнувся на поверхню (цей вміст можна стерти зволоженим ватним паффом або диском), але яка була різниця у відчуттях! Моя шкіра наче скинула з себе тонну втоми та почала дихати, хоч шкіра і не може дихати буквально, такі були відчуття, також вона стала дуже гладкою на дотик, шкіра була трішки рожева як буває після тривалого душу, зволожена і наче заново народжена на світ.

Маска зовсім не сушить шкіру, шкіра лишається зволоженою та чистою, в мене був досвід з іншими вугільними та глиняними масками, які начебто й очищували пори, але забивались в них самі, з цією маскою такого немає. Вона зручна й проста у використанні. Відчуття після маски настільки приємні, що мені навіть трохи шкода, що її можна робити лише 1 раз на тиждень, якби могла, робила б кожен день.

Продукти Najel, які в мене є, мені подобаються, MAKEUP відніс цей бренд до виробників натуральної косметики, в той час як вона органічна та має відповідні сертифікати, тобто відповідає більш строгим вимогам.

Косметика Najel зменшує мій купероз, тому що олія лавра, яку використовує виробник, містить рутин, що зміцнює судини. Це стало для мене приємним сюрпризом, я не зустріла цю інформацію, коли читала про алеппське мило та лаврову олію, і знайшла її вже після того, як побачила антикуперозний ефект на своїй шкірі після використання алеппського мила та зацікавилась тим, що його спричинило. Мої капіляри стали візуально тоншими, їх стан також покращують вітаміни та мінерали з оливкової олії та олії лавра. В мене вже був досвід з органічною косметикою для обличчя декілька років тому, він був неприємним, продукти Najel та BIOselect виявились зовсім іншими, я бачу хороший ефект, отримую задоволення від користування якісною косметикою та можливо навіть наважусь на органічний крем для обличчя в майбутньому. Найбільше мене зваблюють антивіковий крем для обличчя Najel Anti-Ageing Firming Face Cream, тому що в ньому є олія лавра, яка може ще більше покращити стан моїх капілярів, та екстракт кінського каштана, один з найбільш рекомендованих екстрактів при куперозі, та відновлюючий 24-годинний крем BIOselect Regenerating 24hour Cream, який коштує у два рази дорожче ніж я звикла платити за крем, але їх крем для шкіри навколо очей такий класний, що я вірю в те, що він зробить все, що обіцяє виробник: захистить від вільних радикалів, підвищить еластичність шкіри та зменшить дрібні зморшки й забезпечить 24 години зволоження.

Який з них обрали б ви?

Відгук на дивовижний крем для шкіри навколо очей https://club.makeup.com.ua/post/36395/