Свідома клієнтка

Крем проти втоми для шкіри навколо очей BIOselect Illuminating & Anti-Fating Eye Contour Cream

Крем проти втоми для шкіри навколо очей BIOselect Illuminating & Anti-Fating Eye Contour Cream

Крем для шкіри навколо очей від ознак втоми та для сяяння шкіри від грецького бренду BIOselect продається у скляній банці об’ємом 30 мл, яка поміщена у картонну коробку. Крем мав захисну мембрану під кришкою, що мене завжди радує. Користуватись кремом можна 12 місяців після відкриття і зважаючи на об’єм та економічність його реально може вистачити майже на рік. Термін придатності вказано на картонній коробці та на дні баночки з кремом у зрозумілій формі, за що подяка виробнику.

Крем проти втоми для шкіри навколо очей BIOselect Illuminating & Anti-Fating Eye Contour Cream
Крем проти втоми для шкіри навколо очей BIOselect Illuminating & Anti-Fating Eye Contour Cream

Склад крему не такий як в описі на MAKEUP, а такий як на фото, для зручності наводжу текстом: Salvia Officinalis (Sage) Flower/Leaf/Stem Water*, Glycine Soja (Soybean) Oil*, Behenyl Alcohol, Butyrospermum Parkii (Shea) Butter*, Olea Europaea (Olive) Fruit Oil*, Glyceryl Stearate Citrate, Glycerin*, Aqua(Water), Argania Spinosa (Argan) Kernel Oil*, Olus (Vegetable) Oil*, Betaine, Sodium Stearoyl Lactylate, Aloe Barbadensis Leaf Juice*, Cera Alba (Beeswax)*, Origanum Dictamnus Flower/Leaf/Stem Extract*, Gluconolactone, Saccharomyces Cerevisiae Extract, Lysolecithin, Sclerotium Gum, Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Oil*, Sodium Citrate, Gellan Gum, Echinacea Angustifolia Meristem Cell Culture, Opuntia Ficus-Indica (Barbary Fig) Seed Oil*, Xanthan Gum, Pullulan, Sodium Benzoate, Magnesium Aluminum Silicate, Sodium Gluconate, Rosmarinus Officinalis (Rosemary) Leaf Extract*, Sodium Hyaluronate, Rhodiola Rosea Root Extract, Glycerin, Benzyl Alcohol, Dehydroacetic Acid, Sodium Hydroxide

* Інгредієнти з сертифікованого органічного господарства

Крем не містить ароматизаторів та ефірних олій і рекомендований для будь-якого типу шкіри. Крем з діктамелією і що це таке? Слово, яким виробник називає екстракт рослини діктамо (критської материнки) в оливковій олії першого холодного віджиму. Ця рослина має антиоксидантні, антимікробні та в’яжучі властивості. На діктамелію навіть є патент. На першому місці у складі крему не звичайна вода, а вода на основі шавлії, гідролат шавлії сприяє відновленню клітин шкіри, таким чином перешкоджаючи процесу утворення зморшок, його також застосовують для загоєння ран.

У кремі є мій улюблений сік алое, чимало інших екстрактів, серед олій є олія ши й, мабуть, через неї та бджолиний віск крем спершу відчувається доволі жирним, але всмоктується дуже добре. Також вивчаючи формулу крему я помітила, що він на хороших ламелярних емульгаторах і містить лізолецитин, це ознаки MLE крему, хоча виробник не заявляє крем як MLE, коли я бачу у складі лецитин завжди радію. Виробник не пише на коробці, що цей крем позбавить зморшок, а от у коментарях його дуже хвалили в тому числі від зморшок.

Бетаїн, що міститься у складі, є осмолітом, молекулою, яка допомагає контролювати водний баланс у клітинах.

Мене особливо зацікавив такий компонент як Saccharomyces Cerevisiae Extract, не пригадую, щоб зустрічала його у косметиці раніше. Виявилось, що це пекарські дріжджі, щодо яких була проведена дослідницька робота, яка підтверджує їх здатність підвищувати зволоженість шкіри, розгладжувати дрібні зморшки та покращувати рельєф.

Культура клітин меристеми ехінацеї вузьколистої (Echinacea Angustifolia Meristem Cell Culture) теж рідкісний компонент, що пише виробник компонента: “це рослинний екстракт стовбурових клітин, розроблений на основі ехінацеї, який зберігає цілісність тонкої та ніжної шкіри під очима, стимулюючи синтез нового колагену, а також зменшуючи проникність капілярів та зміцнюючи капілярну стінку”.

Цікаво, що у кремі є олія мексиканського кактуса (Opuntia Ficus-Indica (Barbary Fig) Seed Oil), ця олія добувається з насіння кактуса, в якому олії дуже мало, для отримання 1 літра такої олії потрібна буквально тонна плодів. Це джерело про-вітаміну А та фітостеролів, фітостероли подібні до холестерину, який наша шкіра виробляє природно, щоб захистити себе від зневоднення. Олія мексиканського кактуса робить шкіру оксамитовою на вигляд.

Кожен рослинний екстракт також має антиоксиданті властивості та уповільнює старіння і я думаю, що якість екстрактів у цьому кремі висока.

Мої враження:

Крем не білосніжний, відтінок нагадує колір оливкової олії, приємно пахне травами. Він дуже економічний, тому малої кількості вистачає на велику площу, крем також можна наносити на шкіру навколо губ та безпосередньо на губи. Роздратування на моїй шкірі від крему немає і це добре, не кожен спеціальний крем для шкіри навколо очей мені підходить. Для тих хто любить насичені креми це хороший варіант, тому що за відчуттями він насичений, а після всотування наче й легкий. Крем можна використовувати як зранку, так і ввечері, крем підходить для будь-якого типу шкіри. Скляна баночка симпатична, а написи грецькою дуже милі, у грецької мови красивий алфавіт.

Я люблю використовувати креми на натуральній основі для області навколо очей та не кожен з них добре працює, якість сировини, продуманість формули мають велике значення. Крем проти втоми для шкіри навколо очей BIOselect Illuminating & Anti-Fating Eye Contour Cream мені сподобався не тільки тим, що в нього органічний склад без шкідливих речовин та красива банка, а тим, що він реально дає ефект. Зволоження з цим кремом мені достатньо, шкіра під очима має гарний вигляд, вона розправлена та оксамитова і при цьому не виглядає змащеною, а так наче вона від природи така красива, видимість зморшок зменшилась. Перші результати я побачила за декілька днів і це дуже швидко.

Так, крем не з дешевих, але він якісний та в нього чималий об’єм, 30 мл, тобто його ціну можна поділити на два, щоб порівняти з вартістю інших кремів для шкіри навколо очей у об’ємах 15 мл як зазвичай. Мій попередній крем для шкіри навколо очей (15 мл) коштував 250 гривень і нічого зі зморшками не зробив, цей крем у переводі на мілілітри коштує 540 гривень за 15 мл і дав мені прекрасний результат, при цьому він органічний та безпечний, я не переживаю за здоров’я своїх очей з ним, “доплата” за ефект не така вже й велика. Крем проти втоми для шкіри навколо очей BIOselect Illuminating & Anti-Fating Eye Contour Cream мене приємно вразив.