MERMADE

Кремова маска для обличчя з каоліном, скваланом і сферами Party Cake

Кремова маска для обличчя з каоліном, скваланом і сферами Party Cake

🎤 Яно привіт! Давно я не брала в тебе інтерв’ю. Розумію, що було багатенько роботи з огляду на ту кількість новинок, яку ви випустили за цей рік. І впевнена, що ви ще маєте в запасі не мало цікавинок, якими нас здивуєте найближчим часом.

👩‍🔬 Привіт. Звичайно, маємо))). Але все по порядку, поки це ще таємниця...

🎤 Сьогодні хочу поставити тобі кілька питань про яскраву новинку – маску для обличчя Party Cake.

👩‍🔬 Давай поговоримо.

🎤 Давай почнемо з того, що надихнуло вас на створення цієї кремової маски для обличчя з такими корисними та цікавими інгредієнтами, як-от каолін, сквален та сфери?

👩‍🔬 На рахунок самої ідеї, то це був креатив зі сторони відділу маркетингу, а ми вже розробили формулу та підібрали активні компоненти, що сам продукт був також і дієвим)

🎤 Мені особисто і нашим читачам дуже цікаво, чим каолін відрізняється від інших видів глини, і як він впливає на шкіру при використанні саме в масці для обличчя?

👩‍🔬 Існує багато різних видів косметичних глин і всі вони мають певні цікаві властивості. Ми обрали саме каолін, так як це м`яка глина і загалом вона підходить для всіх типів шкіри. Тобто окрім властивостей знежирювання шкіри та вбирання забруднень, каолін також надає шкірі додаткового пом`якшення і за рахунок цього ми як раз таки хотіли уникнути зайвих відчуттів стягнутості та сухості.

🎤 А які переваги надає сквален шкірі, і чому ви вирішили включити його до складу маски?

👩‍🔬 Сквален - це компонент, який має властивості близькі до природних ліпідів, які знаходяться в шкірі. Включення сквалену в нашу маску було з декількох причин: він допомагає зберігати вологу в шкіру, а також покращує бар`єрну функцію шкіри.

🎤 Розкажи детальніше про ці кольорові сфери, які створюють настрій “Party Cake”, що вони собою являють і яку функцію виконують у масці?

👩‍🔬 Так, безпосередньо вони надають масці візуальної привабливості. Але не тільки, сфери містять доглядові компоненти всередині себе і при натисканні на них (сфери лопаються) і дані компоненти вивільняються.

🎤 Як технологу-розробнику, з якими труднощами тобі довелось зіштовхнутись, під час розробки цієї маски, і як вдалося їх подолати?

👩‍🔬 Не те щоб були якісь особливі труднощі, але довелось трішки погратись з технологією виготовлення даної рецептури, щоб на виробництві не було складнощів із синтезом. Також дана розробка підштовхнула нас до придбання додаткового обладнання в лабораторію (тому це для нас великий плюс).

🎤 Які основні потреби шкіри вирішує ця маска, і як часто її рекомендується використовувати для досягнення найкращих результатів?

👩‍🔬 Перше - це очищення. Маска дозволяє лагідно очищати шкіру, БЕЗ ефекту стягнутості та зайвої сухості. Друге - це покращити загальний стан шкіри, візуально зменшити пори та зробити шкіру більш свіжою та гладенькою на дотик. Рекомендована частота використання 2-3 рази на тиждень.

🎤 Я просто обожнюю вашу ензимну маску, і тепер дуже хочу спробувати цю “вершкову“ новинку. Але чи можна їх поєднувати в догляді, та як краще застосовувати і з якою регулярністю?

👩‍🔬 Так, маски можна чергувати між собою, наприклад сьогодні ензимну маску, а завтра кремову з каоліном. Але звичайно треба слідкувати за станом шкіри, якщо є підвищена чутливість або подразнення краще дати шкірі відпочити і дати відновитись.

🎤 А як правильно підготувати шкіру до нанесення маски, і чи потрібно після Party Cake наносити крем або додатковий догляд?

👩‍🔬 Спочатку бажано очистити шкіру від макіяжу та забруднень, що накопичилися на шкірі обличчя за день, і потім нанести кремову маску. Після маски можна спокійно нанести сироватку або крем, якщо ти відчуваєш, що є в цьому додаткова потреба.

🎤 Чи плануєте ви випустити інші продукти з цієї святкової лінійки, і якщо так, то які саме?

👩‍🔬 Тут точно не можу відповісти на це питання (комерційна таємниця), але гадаю, що ми не розчаруємо нашого споживача і випустимо ще багато крутих новинок.

🎤 Як Mermade бачить майбутнє доглядової косметики, і які нові технології чи інгредієнти плануєте використовувати у своїх наступних розробках?

👩‍🔬 Можу сказати точно, що ми хочемо розширяти наш асортимент і ми ростемо разом з нашим споживачем. А щодо питання про майбутнє бренду, думаю краще з ним звернутись до відділу менеджменту та маркетингу.

Щодо технологій та інгредієнтів ми завжди за цікаві новинки, які презентують на виставках по типу In-cosmetics, але ми також за використання перевірених часом, досвідом та дієвістю тих, які вже неодноразово показували свою ефективність.

🎤 Це дійсно щось інноваційне у доглядовій сфері, з нетерпінням буду чекати новинок. Дякую тобі за цікаву розмову, та корисні факти про кремову маску Party Cake!

👩‍🔬 І тобі дякую за таку цікаву розмову)