Рятівник від комах
Враження від BIOselect Naturals Citronella Lotion
Разом із сонечком влітку прокидаються і різні комахи, що суттєво можуть заважати якості життя. Не знаю як ви, а коли я почую гудіння комара, вже все, я відчуваю його всюди, здригаюсь і все тіло починає свербіти 😬.
BIOselect зробили дуже класний продукт, який може допомогти себе почувати впевненіше у вечірню пору.
Це молочко, яке поміщене у баночку 100ml, з дозатором-розбризкувачем. Звісно, розпилення хмаркою годі чекати, адже це молочко, та нанести цей засіб доволі просто на тіло і швидко. Зазвичай я просто вибирає кілька точок на тілі, розбризкую на них і потім долонею розприділяю молочко.
Дизайн баночки відрізняється від того, який можна побачити на сайті, та загалом він в стилі BIOselect.
Сама консистенція молочка рідка, на тілі не залишає особливо якогось фінішу. Одразу після нанесення відчувається волога і трохи липкість, та це проходить.
На початку складу є пантенол, гліцерин, а потім оливкова олія, олія лаванди, евкаліптова олія, екстракт календули, цитронелла. Попри те, що склад натуральний і молочко захищає від комах, у ньому присутні зволожуючі та заспокійливі компоненти.
А ще у цього засобу яскравий цитрусово-евкаліптовий аромат, у якому домінує саме евкаліпт, на мою думку. Він досить стілький на тілі, насправді, і навіть бадьорить.
Ну і звісно, найголовніше чи це молочко захищає від комах) Так, усі рази, коли я наносила це молочко на шкіру, комахи вперто ігнорували мене, чому я дуже рада 🥰. Великим плюсом є ще те, що цей засіб дозволений для дітей, і не викликає подразнення.
Коментарі (0)