Mila__Mi

Впорається навіть зі стійким мейком

Впорається навіть зі стійким мейком
Впорається навіть зі стійким мейком
Впорається навіть зі стійким мейком

Міцелярка - це завжди потрібна річ на поличці кожної дівчини. А погодьтеся, знайти гарну міцелярку, яка буде ефективно справлятися з мейком (особливо з дуже стійким), не так вже й легко ...

Нещодавно у Joko Blend вийшла нова доглядова лінійка для шкіри обличчя, в якій якраз таки і була міцелярна водичка, яку мені цікаво було затестити і у підсумку я справді залишилася нею задоволена ⬇️

Міцелярна вода напочатку була запакована в коробочку з захисними наліпками від першого відкриття. На коробці можна знайти більш детальну інформацію про засіб: опис, склад, протипоказання (суха та дуже суха шкіра), та запобіжні заходи про які ми поговоримо пізніше.

СКЛАД 🌿
Каприлові гліцериди - пом'якшують, регенерують пошкоджені ділянки шкіри та захищають шкіру.
Сорбітол та гліцерин - зволожують шкіру.
Алантоїн та пантенол - зволожують та заспокоюють шкіру.
Екстракт ламінарії - тонізує та підвищує пружність та еластичність шкіри.
Лимонна кислота - очищує і освітлює шкіру.

Сама пляшка виконана зі щільного, напівматового пластику і має формат дозування кришку фліп-топ з середнім отвором. Дизайн дуже приємний і він дублюється з коробочкою. Виглядає наче просто, але насправді дуже естетично 💚

Аромат свіжий, дуже приємний, нагадує зелене яблучко 🍏

Колір напівпрозорий з зеленуватим відтінком.

Консистенція як і повинна бути у міцелярки - ріденька водичка.

Міцелярку наношу на ватний диск так, аби він був практично повністю вологим. І після починаю змивати макіяж.

Для зняття більш стійкого мейку, мені зазвичай потрібно 4-5 ватних диска. Під стійким мейком маю на увазі - тональну основу, яку наношу пензликом, для більш щільного покриття, консилер, кремові текстури (рум'яна, помаду для губ, помаду для брів, водостійкий олівець для очей), а також блиски, підводку і таке інше.

На фото зробила наглядний приклад, як міцелярна вода справляється саме з такими текстурами. Вона і справді дуже гарно очищує шкіру від макіяжу, він тональних основ, консилеру, туші, водостійкого олівця для очей, кремових рум'ян та хайлайтеру (не залишаючи при цьому блискіток на шкірі). Добре змиває кремові, сатинові помади (щодо матових не тестувала, бо не користуюся такими).

Єдине, що хочу відмітити, це те, що чутливим очам треба бути обережними, бо засіб може пощіпувати очі. Хоча виробник про це попереджає, як на сайті, так і на упаковці.

А так, міцелярка дуже гарно очищує шкіру від мейку, має дуже приємний аромат і надає шкірі приємного відчуття свіжості та чистоти.

Тож, якщо ви шукаєте міцелярку, яка буде справлятися зі стійким мейком, я однозначно можу радити саме цю 💚