Mila__Mi

Моя нова помічниця

Моя нова помічниця
Моя нова помічниця
Моя нова помічниця

Олійки для кутикули завжди є в моїй косметичці, сумочці, або рюкзаку. Для мене це необхідна база по догляду за нігтями.

Раніше я розповідала вам про іншу олійку для кутикули від бренду, в саме про суничну з вітаміном Е
https://club.makeup.com.ua/post/29458/ Олійка мені дуже сподобалася, і я точно буду її повторювати 🍓

Вона в мене практично закінчувалася і я шукала заміну і хотіла спробувати іншу олійку від бренду, як потребу і як порівняння. Думала між тою, що з м'ятою і цією з грейпфрутом. Після відгуків @Євгенія 👩 на ці дві олійки, я все таки вирішила взяти саме з грейпфрутом, бо їй вона дуже сподобалася
відгук Жені на грейпфрутову олійку ⬇️
https://club.makeup.com.ua/post/26736/

І оскільки в мене ще була (точніше закінчувалася) олійка з суницею, я вирішила їх порівняти.

Використовувала їх і на пальцях рук і на пальцях ніг, дивилася яка швидше висихає і яка краще працює і нарешті я готова поділитися своїми враженнями ⬇️

Напочатку засіб був запакований в захисну слюду, яку легко можна зняти.

Дизайн мінімалістичний і приємний оку 👀 На олівці є наліпка з необхідною інформацією про засіб: опис, склад та спосіб застосування.

СКЛАД 🌿
Мигдалева олія - пом'якшує, живить та заспокоює шкіру.
Олія жожоба - живить та знімає запалення.
Олія зародків пшениці - відновлює пружність та еластичність шкіри, регенерує, знімає роздратування та відновлює водний баланс (гарно зволожує).
Екстракт рожевого помело - м'яко відлущує, захищає шкіру та завдяки вмісту вітаміну С - стимулює вироблення колагену, тим самим робить шкіру більш пружною на дотик.
Соняшникова олія - зволожує та регенерує.
Вітамін А - пом'якшує, розгладжує, підвищує ефективність шкіри та регенерує її.

Склади в обох олійках різні, але гарні та мають свої поживні компоненти.

Формат той самий - механічний олівець, яким дуже зручно користуватися будь-де і який не займає багато місця в косметичці, сумці і тому подібне.

І ось тут вже є невеличка відмінність між олівцями - початковий корпус. У суничного олівця він білий, а у цього прозорий.

І сам пензлик також має відмінність - у суничного він білий нейлоновий, а у цього трохи інший. Хоча при користуванні великої різниці ви не відчуєте, обидва комфортні у нанесенні.

Аромат яскравий, цитрусовий з грейпфрутово-апельсиновими нотами 🍊 Мені подобається.

Консистенція рідкої олійки.

Натискаючи на кнопку в кінці олівця, олійка потрапляє до пензлика (зазвичай я натискаю 2-3 рази для оброблення кутикули на пальцях рук), почекавши 1-2 хвилинки, нею вже можна користуватися.

Олійка добре розподіляється пензликом і поглинається буквально за декілька хвилин, не залишаючи жирності чи липкості. До речі, помітила, що ця грейпфрутова швидше висихає, аніж та, що з суницею.

Що ж по ефекту?
🍊 добре зволожує та прибирає відчуття сухості
🍊 пом'якшує та робить зону кутикули та валиків трохи сяючою (навіть після повного поглинання)
🍊 надає нігтям та загалом манікюру, більш доглянутого вигляду

Я якраз прикріплюю вам фото ДО (тільки підстрижені нігті та видалена кутикула) і ПІСЛЯ нанесення олійки. Результат візуально мені подобається і по відчуттям все також дуже комфортно.

Обидві олійки дуже гарні, можливо все таки з суницею мені сподобалася більше, бо після неї бачила кращу, саме поживну дію. Але у якості чергування, ця олійка дуже хороша і я також буду її повторювати. Тож, від себе можу її рекомендувати 🧡