Мілена

Сироватка для росту волосся

Сироватка для росту волосся

У лінійці представлені шампунь, маска та кондиціонер, ну і сама сироватка. Я брала лише сироватку тому розповім про неї. Щодо інших продуктів у лінійці наврядчи вони впливають на ріст волосся, особливо маска та кондиціонер. Адже воно все змивається, тому це лише маркетинговий хід для витрат ваших коштів, результат зі швидкості росту буде лише від сироватки.

Щодо її пакування - це скляна баночка з пипеткою, досить гарно, але якщо ви кудись їдите з собою не візьмеш.

Об'єм - 50 мл, я користувалася місяць і в мене пішло пів баночки, але я мию волосся через день, інколи через два, але частіше через день. Тому тут буде індивідуально.

Запах - пахне якоюсь спиртовою настоянкою на травах 😅

Сироватка для росту волосся
Сироватка для росту волосся

Користуватися потрібно після кожного миття голови прибравши вологу, я після миття просто ходила без рушника хвилин 10-15, а потім наносила її. Наносимо по проділам за допомогою пипетки, вона досить рідка тому тече, я втирала одразу як нанесла на проділ. Після нанесення на всю голову масажувала хвилини 2-5, в залежності від того спішила кудись чи ні. На голові вона ніяк не відчувається, волосся не жирнить.

Результат

За місяць використання в мене відросло волосся, особливо маленькі "песики". На скільки відросло важко сказати, напевно сантиметри на 2. Якщо в когось є залисини, то вони заростуть з цією сироваткою.

Загалом, продукт хороший, особливо якщо користуватися та пропивати курс вітамінів.