☕️ Karina ☕️

TOP BEAUTY

TOP BEAUTY

Останнім часом стали популярні засоби для волосся з екстрактом розмарину. І я не могла пройти повз чогось такого.

Це тонік для зміцнення волосся на основі натуральних компонентів. Він покращує постачання коренів волосся поживними речовинами, знижує випадіння та стимулює природне зростання волосся.

💚Призначення - від випадіння волосся, відновлення, для росту волосся, зміцнення.
💚Об'єм - 120ml.

💚Пакування - бутилочка темного кольору із розпилювачем та прозорою кришкою. Прийшов в коробці з аналогічним дизайном. Має наліпку на зворотній стороні, де зазначена вся необхідна та важлива інформація для використання. Розпилювач працює добре, не западає. До речі, всі мабуть згадали про нашумівший розмариновий тонік від Weleda. І головна та значима відмінність - це наявність зручного розпилювача. Тому я обрала саме цей.

TOP BEAUTY

💚Аромат - трав'яний, схожий на розмарин. Деякий час залишається на волоссі.

💚Текстура - водичка трав'яного прозорого кольору. Волосся не забруднює.

💚Склад - вода підготовлена, екстракт очитку акра, екстракт листя розмарину, екстракт кореня хрону, етиловий спирт, ефірна олія розмарину, ефірна олія ялівцю.

💚Екстракт листя розмарину - поліпшує стан волосся, покращує кровообіг, що запобігає випадінню волосся, стимулює зростання волосся за рахунок карнозової кислоти у своєму складі.

💚Екстракт листя хрону - містить вітаміни та мінерали, завдяки яким стимулює кровообіг в шкірі голови, тим самим зміцнюючи волосяні цибулини.

💚Екстракт очитка - містить довголанцюгові цукри та дубильні речовини, що зумовлюють його зволожуючу дію.

💚Спосіб використання та враження - достатню кількість засобу втерти у шкіру голови масажними рухами, не змивати. Я використовую його кожного разу після миття голови; буває незалежно від цього в будь який день. Також для кращого масажу беру масажну щітку (огляд на неї за посиланням - https://club.makeup.com.ua/post/39131/ ). Тим самим і масаж щіткою, і сам засіб допомагають досягнути бажаного результату. За місяць використання я помітила, що волосся почало не так сильно випадати при розчісуванні та митті, воно стало більш доглянутим. Буду продовжувати й далі. Можу стверджувати, що тонік чудово справляється зі своїми функціями.

Але пам'ятайте, що він не є лікарським засобом. Тому не забувайте проконсульватись із приводу цієї проблеми.

Також читай відгук на пілінг для шкіри голови від цього бренду - https://club.makeup.com.ua/post/43239/ .