ksnklb

500ml приємного аромату

500ml приємного аромату

Коли я побачила цей гель, одразу зрозуміла, що мені це треба, адже "Грейпфрут-розмарин" звучить дуже багатообіцяюче. І так, аромат цього гелю бадьорить, а ще він трішки солодкий 😉. Загалом, він мені нагадує запах сиропів від кашлю з цитрусовим смаком, от є щось у ньому таке тягучо-солодке, при цьому відчувається цитрус, доповнений нотками розмарину. Як на мене, це приємний аромат 🥰. А ще він не залишається на тілі після миття) при цьому у душі доволі яскравий).
Консистенція гелю рідка, трішки наче гелева, піниться добре.
У складі є сульфат, гліцерин, екстракт рожевого помело, екстракт розмарину. Загалом, гель чудово очищає шкіру, це якраз те, що я очікувала від бюджетного гелю для душу🤷🏻‍♀️.
Щодо стягнутості чи сухості шкіри, то цього не помічала, адже зараз спека і шкіра взагалі не розуміє що з нею коїться 😅. Та цей гель чудово бадьорить зранку та освіжає ввечері.
Баночка стандартна для Tink, вона йде у розмірі 500ml, є наліпка з усією інформацією та картинкою основних "смаколиків" складу. Кришечка фліп-топ, закривається та відкривається нормально.

500ml приємного аромату
500ml приємного аромату
500ml приємного аромату
500ml приємного аромату