olenamoli

Туш Lancome Idole

Туш Lancome Idole

Туш для вій - це та косметика, на яку я не готова витрачати багато грошей. Довго користувалася Eveline, потім перейшла на Maybelline. Рідко траплялися люкси, але без особливого захвату.

На туш Lancome Idole давно задивлялася. Така вона гарна, елегантна, в концепції бренда. Представлена в 2-х об'ємах: 8 мл та 5 мл. Обидві у фірмовому пакуванні. У мене міні-версія.

Туш Lancome Idole

Унікальною цю туш робить 2 речі:
☆щіточка
☆склад.

Почнемо щіточки: вона силіконова з 360 мікрощетинками у 250 розмірах. Але багаторівневість явно помітна тільки при макрозйомці.

Чи зручна така щіточка? Так, вона одночасно охоплює і маленькі війки з внутрішнього кута ока, і довгі з зовнішнього.
Але! Мені довподоби більш довгі щетинки, вони краще розділяють та видовжують вії.

Текстура у туші гелева, у складі в 4 рази менше воску та екстракт білого чаю для живлення вій. Туш дійсно легко лягає і зовсім не відчувається, навіть якщо нанести кілька шарів.

Що нам обіцяє туш Lancome Idole: об'єм, довжину, підкручення вій. За рахунок цього очі візуально збільшуються на 140%. Ого, цікаво, як це прораховували?😁

І дійсно, туш помітно збільшує вії, робить погляд виразним. Але, буду з вами чесною, вдвічі дешевша Panorama L'Oreal робить мої вії ще довшими та об'ємнішими. До того ж, вона здатна витримати навіть спеку під 40'С. А от Lancome - ні, відбивається на верхніх повіках.

Не розчарована, рада, що нарешті спробувала цю туш. Але вийшло без захвату 🤷‍♀️

18 липня, 2024
olenamoli
18 липня, 2024