OKazkova

Сироватка з азелаїновою кислотою 10% від Jole

Сироватка з азелаїновою кислотою 10% від Jole

Мою шкіру прищить від молочки та білого цукру. Тож вгадайте, що я робила весь червень? Правильно: їла морозиво. На початку липня поглянула на результат і подумала, що треба вже щось змінювати. Тож зменшила кількість солодощів, зокрема й морозива, і згадала про сироватку з азелаїновою кислотою 10% від Jole. Придбала її ще пару місяців тому за рекомендацією красуні Darina🦉

Для знайомства обрала формат пробничку.

Пакування. Сироватка зберігається у щільному пакетику об’ємом 3 мл. При помірно економному використанні 1 раз на день (ввечері) такого об’єму сироватки мені вистачило аж на тиждень! На передньому боці пакетику зазначена вся необхідна інформація: назва сироватки, її властивості, спосіб застосування, застереження та, звісно, склад. А ще є улюблена позначка про те, що продукт не тестувався на тваринках💕

Склад сироватки насичений корисностями для краси, чистоти та молодості шкіри:

  • 10% азелаїнової кислоти - регулює роботу сальних залоз, очищує та заспокоює
  • ніацинамід - регулює роботу сальних залоз, очищує та омолоджує
  • сквалан - пом’якшує, зволожує, заспокоює шкіру та має бактерицидні властивості
  • бісаболол - заспокоює, відновлює, має протизапальні та антибактеріальні властивості
  • алантоїн - зволожує, заспокоює, відновлює
  • амінокислоти (валін, пролін, лізин, серин) - зволожують, відновлюють та омолоджують шкіру

Склад сироватки не містить спирту та парабенів.

Консистенція, аромат, відчуття. Сироватка біленька, помірно ріденька. Легко розподіляється, швидко вбирається. Не липка, не жирна. Не сушить шкіру. Але й зволоження моїй шкірі недостатньо від неї, обовʼязково закривала кремом. А саме - кремом для сухої та чутливої шкіри з пребіотиками від Soraya (ось допис: https://club.makeup.com.ua/post/38776/). Мені здається, це гарна комбінація. Аромат сироватки ніжний, косметичний. За час використання сироватка не викликала подразнень.

Ефект. Від початку користування сироваткою, ті прищі, що з’явилися ще до неї, частково пройшли. Але з’явилися й нові висипання. Бо я ж тільки обмежила вживання солодкого, а не повністю припинила. А ще, можливо, оці нові маленькі прищики можуть бути проявом етапу чистки. Втім, я вважаю, що ефект від сироватки дійсно є. Хоча одного тижня малувато, щоб оцінити його. Але відгуки дівчат свідчать, що при тривалому використанні ця сироватка дійсно допомагає підтримувати чистоту та красу шкіри. Тож тепер розмірковую над придбанням повнорозміру.

Тож висновок такий:

Якщо людину прищить від їжі, яку вона продовжує вживати, то жодна, навіть най-найкраща косметика, не зможе запобігти появі прищів. АЛЕ, якісна косметика (за умови регулярного та тривалого використання) здатна швидше прибрати вже існуючі висипання та сліди від них. І, гадаю, до такої косметики можна віднести сироватку з азелаїновою кислотою 10% від Jole. Мені сподобалися її дієвий склад, комфортна консистенція та доступна ціна.

Дякую за увагу🫶