Pilirina 💛💙

MERMADE Our Summer: хмара безтурботного літа у галасливому мегаполісі

MERMADE Our Summer: хмара безтурботного літа у галасливому мегаполісі

Комусь він пахне карамельками, комусь - зеленню, а хтось взагалі його не переносить. А давайте поділюся своїм враженням, бо, кажучи вже відверто, між нами, дівчатами, від аромату вартістю 70 грн ніби нічого не очікувала, але він мені запамʼятався найбільше серед своїх мермейдівських конкурентів.

Признаюся, щоденно у різних сумках я тягаю з собою щонайменше 4-5 різних відливантів чи ліліпутних тестерів. От звідки я маю знати як аромат може розкрити свої чакри у дощ чи спеку? А може гроза його розкриє? Або якийсь аромат буде захищати мене, як щит, від бакареподібних мук у затхлій маршрутці? І одного разу випадково його розпилила з цікавості на запʼястя.

Оу май гад! 💨

Довго мучилася який же це дюп Mermade хотів створити, бо мені аромат сподобався коли випадково його розпилила у спеку. На фоні сірого асфальту і столичної задухи він став для мене ковтком позитиву.

Розводити тягучі тиради навколо бюджетного аромату не буду, але у своєму сегменті Our Summer мене зачепив.

Фруктово-квітковим періодом перших побачень свого дитинства. Памʼятаєте перші квіти, зірвані з клумби, які хлопчисько з соплями тицяв вам у зуби, нагло вкравши з центральної алеї парку? А ви стоїте така горда, наче сніжна королева, яку плавить тепло енергійно літаючих від задоволення метеликів у животі 😂

Поки писала зрозуміла, що у юності марила якимось ароматом з Oriflame, яким щедро обливалася з голови до ніг коли летіла на побачення. Зараз важко згадати яким саме, але це було щось подібне - грайливе, легке, позитивне, а-ля доглядовий, мильний аромат.

Хто там у нас років 20 тому був мереживний бізнесмен Оріфлейму? Підкажіть, що там було у жовтому флаконі? Не згадаю, але аромати схожі між собою.

Іноді складається враження, що бюджетні піраміди взяті з космосу, але щось та вичавимо.

Цитрусові соковиті нотки тут беззаперечно є, їх багато, чую ще аромат ягід, але це все на фоні удового дерева. Так, без деревини тут не обійшлося! Можливо, це і є береза, заявлена у піраміді? 🤔

Не візьму на себе відповідальність стверджувати, бо давно нюхала її кору, але для мене так пахне синтетичний уд. Плоско, але приємно і ненавʼязливо. Все на фоні змішаного цитрусового міксу. Аромат мильний. У спеку чимось чіпляє.

На моїй холодній шкірі, звісно, недовго пісенька та грала, але я щедро полила ним гардину. Дівчатка, аромат який розповсюдився по квартирі був неймовірний і тримався близько доби. Так що темношкірим красуням, а не блідим поганкам по типу мене, аромат точно сподобається. Або ж щедро поливайте парфумом одяг.

Я хочу спробувати доглядові засоби з ароматом Our Summer. Впевнена, для літечка вони будуть класні👌

А ви вже пробували цей бюджетний аромат? Як враження? 😉