Lykova_Irina

Щоб п'яточки були мов у немовляти

Щоб п'яточки були мов у немовляти

Привіт!

Маю суху шкіру стоп, тому мої п'ятки, особливо влітку, виглядають жахливо, без обробки спеціальною теркою та кремом. 😟

Далі буде не надто естетичне фото, м'яко кажучи, тому чутливим дівчатам краще відійти від екрану 😉

Спеціально, щоб перевірити дію Геля-кератоліка, пропустила кілька процедур обробки теркою. Як бачите, вигляд такий собі... І це ще не найгірший варіант, який може бути. 🙈

Сухість, тріщини, шершаві п'ятки, які чіпляються за постіль... Жах...😩

Тож, я вирішила спробувати Гель-кератолік від Shelly, щоб привести до ладу свої п'яти. Виробник радить змочити гелем безворсову серветку та прикласти до проблемної зони на 5-10 хвилин, уникаючи здорових ділянок, потім обробити п'яти теркою для педикюру та змити.

Я зробила так, як рекомендує виробник: нанесла засіб на серветку, приклада до п'ят, зверху ще одягнула бахіли, для зручності. Витримала 10 хвилин.

За час, поки засіб був на п'ятах, ніяких неприємних відчуттів не виникло.

Коли почала обробляти п'ятки теркою, з них почала скочуватися "відмерла" шкіра ковбасками. Видовище, хоч і не естетичне, знову ж таки, але дуже цікаве. Терти довелося не довго. До речі, додаю посилання на терку, яку можу рекомендувати, бо вона кланої якості і справляється зі своєю задачею на відмінно. Також лишаю посилання на крем, який також чудово мені допомогає.

Потім змила звичайною водою.

Результатом я вражена. 🤗 За такий короткий час і з мінімумом зусиль я отримала охайні п'яточки, майже як у маленької дитини. За бажанням можна було б повторити процедуру, щоб результат був ще кращим, але мене поки що і цей результат влаштовує.

Дякую всім дівчатам, які відкрили для мене цей бренд ❤️