Anna_feerie

Любов до останньої краплі

Любов до останньої краплі

Закінчилось багато засобів, тож прийшов час для остаточного відгуку на мої косметичні баночки. Найбільша любов - пептидний крем від Cos de Baha (про нього я робила розгорнутий допис з фото результатів на шкірі: https://club.makeup.com.ua/post/27540/ ).

Якщо узагальнити - це дуже економічний та комфортний крем з гарним складом, який зволожує, живить шкіру, надаючи їй корейського глоу-ефекту. Його полюбила не тільки я, а й моя мама, сестра та інші дівчата ( Матвієць Яна 🐱 придбала його за моєю рекомендацією)). І Яночка теж писала, що крем підійшов❤️.

Зараз він ще й на знижках (361 грн.за 45 мл) - тож, якщо ви чекали на знак, ось він)).

Любов до останньої краплі
Любов до останньої краплі

Насправді я трошки косметичний хом'ячок, адже події останніх років переконали мене в тому, що варто мати запас найнеобхідніших засобів. Тому в мене завжди є додаткова баночка вмивачки, крему для обличчя, шампуню та кондиціонеру.

Тож, за кремом я пішла не в магазин, а в шафу). І знайшла там найбільшу авантюру свого косметичного досвіду - крем Eveline за 100+ гривень, який колись придбала в оффлайні через його склад.

А склад явно не звичайний для мас-маркету, скоріше корейський: тут і пептиди, і муцин равлика, а ще масло ши, гіалуронова кислота та купа інших корисностей. Поки що рано робити висновки, хоч можу сказати, що Eveline точно поступається Cos de Baha за фінішем на шкірі, також моє обличчя з ним швидше жирніє. Спробую ще потестувати, якщо не вийде пристосуватись, то залишу його для зони шиї та декольте і повернусь до звичного крему)).

Тут моя думка також не змінилась - класна сироватка в доволі незвичному форматі, дуже багатий склад і гарний вплив на мою чутливу шкіру. Відгук на неї тут: https://club.makeup.com.ua/post/29237/ .

З мінусів можу назвати хіба що наявність ефірних олій, в ідеалі краще без них).

Давно хотілось познаймитись з брендом, і ось нарешті маю таку можливість. Це доволі небюджетний засіб, але: 1) я купувала з приємною знижкою; 2) об'єм аж 50 мл, що майже вдвічі більше за стандартні сироватки, тож в цілому вийшло прийнятно. Тут круті активи, окрім пробіотиків виробник не пошкодував пептидів, ніацинаміду, аденозіну та сквалану.

Лише почала використання (попередньо зафіксувавши стан шкіри "До"), обов'язково повернусь з розгорнутим відгуком через місяць-два.

Ще одна баночка від улюбленого бренду, сироватка з ніацинамідом та цинком. Про неї також писала: https://club.makeup.com.ua/post/30213/ , вона на мені працювала доволі добре, причому виявилась найбільш економічною з усіх аналогічних засобів Cos de Baha.

Але вона липка. От прям дууууже). Тому я наносила всього лиш одну крапельку на зволожене есенцією обличчя на ніч. Десь за 30-40 хвилин липкість зменшувалась, тоді вже крем. Зараз теж на знижках, тож дивіться)).

Взагалі-то я планувала вкотре оновити азелаїнову сироватку 10% від того ж Cos de Baha. Але трапилась вона - зелена баночка від корейського бренду Nineless, яка привабила мене тим, що в складі одразу все те, що я люблю, плюс сама azelaic acid. Вже почала тестування, також зроблю розширений відгук по результатах використання🤗.

Цей пілінг-шампунь в нашій ванні має бути завжди - адже якщо я використовую його раз на тиждень-два у якості глибокого очищення, то для чоловіка це основний засіб, без якого загострюється себорея.

Не дивлячись на наявність маленьких скрабуючих частинок в мене немає жодних проблем з вимиванням засобу, натомість прекрасні очищувальні та лікувальні властивості роблять цей продукт незамінним. Тому нова баночка вже у використанні). Писала про нього неодноразово: https://club.makeup.com.ua/post/14993/.

Серія Суперфуд зі мною вже більше року, люблю і шампуні, і бальзами, і маски, тому не шукала нічого нового, а продублювала Папайю, тут для мене ідеальний баланс очищення та пом'якшення волосся.

Один з найпоживніших в серії Суперфуд, я його використовувала для глибокого зволоження та для миття методом pre-poo. Класний базовий продукт, що підійде багатьом.

Ось тут темна конячка - вперше придбала маску від угорського бренду, бо раніше оминала їх через наявність силіконів, які розпрямлюють мені кучері. Та от натрапила на це диво без силіконів, ще й за смішною ціною, тепер можу її використовувати і як маску, і бальзам, і на всі випадки життя)).

Про гель багато писати не бачу сенсу - в Nivea вони завжди хороші, але мій улюблений все ж абрикосовий, адже він має неймовірно приємний (і не хімозний) аромат стиглих абрикосиків😍.

Ця міцелярка мені підійшла та сподобалась - адже вона чудово розчиняє макіяж, при цьому не пошкоджує захисний бар'єр та не викликає печіння на очах. Дуже раджу (але ось саме цю, щодо інших не можу гарантувати, бо не пробувала).

Почитати відгук з тест-драйвом на стійкій косметиці можна ось тут: https://club.makeup.com.ua/post/26636/.

Вирішила я зробити свою рутину максимально делікатною - тому замість міцелярної води обрала очищувальне молочко від польського бренду AA, про який дізналась від нашої розумниці Свідома клієнтка . Тільки взяла не ту баночку, що вона радила, а рожеву версію для чутливої шкіри.

Висновки робити ще рано, але в мене поки що 2 проблеми: молочко пече при використанні для демакіяжу очей, а ще має дууууже неприємний технічний аромат. Мабуть, треба було не експериментувати і брати саме то, що рекомендували)). Проте склад тут дуже класний, тож буду пробувати потоварищувати з цією баночкою.

Закінчився ідеальний для мене олівчик для брів (https://club.makeup.com.ua/post/30875/ ), його вистачило на 3 місяці, для гелевого мікроолівчика це вау-результат, я вважаю. Обов'язково повторю!

Також докористувала кольоровий бальзам "Ожина" від Ів Роше, в нього надзвичайний відтінок, але я відчуваю неприємний присмак в роті, тому заміню іншим продуктом.

Цей крем виявився для мене занадто слабким, тож повторювати не планую - хіба що спробую версію з 30 % сечовини, бо 15 % на моїх ніжках не відчуваються взагалі.

Люблю доглядові продукти Біленди, поки що жоден не розчарував, тому на цю тубу покладаю великі надії)). Гарний склад, приємна не жирна текстура і легкий аромат мені вже подобаються, про ефект розповім після кількох тижнів тестування🥰.

Зараз без вітамінів ніяк (хоч я круглий рік приймаю добавки, бо інакше мій організм не вивозить навантаження). Єва - доволі зручний комплекс, адже в ньому міститься комплекс водо- та жиророзчинних вітамінів + мінерали та трави для жіночого здоров'я. Майже всі вітаміни у коферментних формах (тобто вони найкраще засвоюються організмом), за виключенням фолієвої кислоти (В9 краще приймати у формі метилфолату або фолінової кислоти).

Ось такий величезний допис вийшов, я трохи відволіклася, поки писала, сподіваюсь, що ви також🙏. Бережіть себе та близьких!