Anna_feerie

Ідеальний тауп для брів

Ідеальний тауп для брів
Ідеальний тауп для брів

Класний олівець для брів, який я відкрила для себе минулого року - Eveline Cosmetics Brow Pencil - у відтінку тауп. Я користуюсь ним вже більше двох місяців і він ще не закінчується)). Тож, зважаючи на характеристики та зручність використання, вважаю це шикарним показником🤩.

Ідеальний тауп для брів

Це мікро-олівчик, з одного боку в нього автоматичний стрижень, з іншого - щіточка, якою дуже зручно прочісувати брови та надавати їм потрібну форму. Малює як дуже тоненькі лінії, так само можна нашарувати та зробити більш помітні штрихи.

Мої брови від природи густі, бровинки дуже жорсткі, швидко відростають та.... завиваються))). Так-так, з одного боку це класно, що немає проблем з відрощуванням та дуже легко було потрапити в тренди "вовчих брів", проте справитись з таким буйним ростом буває доволі непросто.

Тому я періодично порушую всі б'юті закони (майстри-бровісти, будь ласка, відійдіть від екранів😁) - і підстригаю їх, адже інакше вони відростають до якихось шалених розмірів та стають взагалі некерованими😆.

Ще один мій експеримент - прорідження гущини, адже в деяких ділянках прям аж забагато об'єму, тому пробувала вищипувати особливо норовливі бровинки)). Це не завжди вдається зробити ідеально, місцями можна отримати нерівну щільність - і тут мене рятує олівчик, завдяки якому можна дуже м'яко та акуратно заповнити брови та зробити підкреслений, та водночас натуральний макіяж.

По стійкості олівчик не заявлений як "24 або 36 годин", як це буває, проте він витримує воду та не стирається при терті пальцями (хоч трохи піддається, але в цілому залишається на шкірі). На бровах мені вистачає на цілий день, тож однозначно буду повторювати і можу радити всім, хто шукає мікро олівчик в бюджетному сегменті!)