ksnklb

Делікатний пілінг для шкіри голови

Делікатний пілінг для шкіри голови

Я вже не уявляю миття голови без скрабів та пілінгів, особливо у спекотну пору так і хочеться додатково очистити шкіру голови. І напевно, більшість таких засобів у мене було від українських виробників, і цей пілінг не виняток 🩵.

Делікатний пілінг для шкіри голови

Велика туба нам щось нагадує, так-так, нещодавно у мене закінчився скраб у схожому пакуванні від CP-1, і від Joko мені трішки зручніший, адже сама туба менша 125g, і займає менше місця на полиці.
А ще цей скраб має перевагу перед CP-1, яка полягає у дуже зручному носику. З цього носика не потрібно знімати ковпачок, який може застрягти чи загубитись, достатньо просто прокрутити його і все, можна наносити.
На дотик він досить гладкий, хоча і з пластику, і я не боюсь проводити ним по шкірі голови, наносячи засіб.
До-речі, перед використанням потрібно зняти захисну фольгу, яка розштована під носиком.

Так, за відчуттями це більше пілінг, ніж скраб, адже він не має у собі особливо відчутних скрабуючих частинок, тому його можна визначити, як делікатний.
Пілінг складається з білої емульсії та дрібненьких частинок – солі, яка не дряпає шкіру.
Аромат доволі приємний, свіжий, відчувається ментол, трішки солодкий, як у жувальних гумках, та олійка чайного дерева.
Оскільки спочатку у складі вказаний натрій хлорид, то скраб можна визначити як сольовий, також у складі є рисова пудра, ПАР, гліцерин, гідролізовані протеїни пшениці, гідролізат кератину, гідролізат шовку, олія перцевої м'яти.

Наноситься пілінг досить легко, завдяки зручному носику, він делікатний, зовсім не дряпає та не викликає неприємних відчуттів. Охолодження я відчуваю дуже легке.
Після нанесення пілінгу я масажую шкіру голови, це можна робити руками, або масажною щіткою, зараз я використовую від PinkYael.
Пілінг змивається легко, через те, що скрабуючі частинки маленькі, він не застрягає у волоссі.
Результат мені подобається: шкіра голови очищена, немає свербіжу чи проявів лупи. Пілінг допомагає продовжити відчуття свіжості шкіри голови, а що основне – після нього з'являється гарний прикориневий об'єм.