☕️ Karina ☕️

EVO DERM АЛОЕ ГЕЛЬ ДЛЯ ТІЛА З D-ПАНТЕНОЛОМ І ЛАВАНДОЮ

EVO DERM АЛОЕ ГЕЛЬ ДЛЯ ТІЛА З D-ПАНТЕНОЛОМ І ЛАВАНДОЮ
EVO DERM АЛОЕ ГЕЛЬ ДЛЯ ТІЛА З D-ПАНТЕНОЛОМ І ЛАВАНДОЮ

Алое-гель для тіла від бренда EVO derm призначений для делікатного заспокоєння, активної регенерації та глибокого зволоження шкіри. Він позитивно впливає на епідерміс після засмаги, депіляції, при подразненнях, укусах комах та опіках. Засіб містить високу концентрацію компонентів, які прискорюю процеси загоєння пошкоджень шкірного покриву – алое вера, Д-пантенол, екстракт живокосту.

💗Особливості алое-гелю для тіла від бренда EVO derm:

- алое вера заспокоює подразнення, зменшує почервоніння та знімає запалення;
- олії солодкого мигдалю, кунжуту та масло ши глибоко живлять шкіру, забезпечують їй глибоке зволоження, усувають ознаки зневоднення;
- Д-пантенол стимулює процеси регенерації та прискорює загоєння;
- фітостероли гірчиці крамбе відновлюють ліпідну мантію епідермісу;
- екстракти живокосту та обліпихи мають цілющі властивості;
- хлорофіл – натуральний антисептик;
- ефірні олії м'яти та лаванди в комбінації з ментолом чудово освіжають, чинять охолоджувальний ефект та усувають дискомфортні відчуття.

💗Об'єм - 5 г. Мені вистачило на 2 використання.

💗Аромат - яскраво виражений трав'яний, дещо м'ятний. Деякий час залишається на тілові.

💗Текстура - гелевий, світлого кольору, напівпрозорий.

💗Інградієнти - Aqua, Polyglyceryl-3 Cocoate, Caprylic capric triglyceride, Sesame (Sesamum indicum) Oil Raw, Butyrospermum Parkii (Shea) Butter,Panthenol, Sorbitol, Prunus Amygdalus Dulcis (Sweet Almond) Oil, Crambe Abyssinica Seed , Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Oil, Pentylene Glycol, Lysolecitin, Sclerotiumgum, Xanthan gum, Pullulan, Levulinic Acid, Sodium Levulinate, Glycerin, Hippophae Rhamnoides (Seabuckthorn) Berries [CO2] Extract, CO2 , Arginine, Sodium Benzoate, Potassium sorbate, Menthol, Lavender essential oil, Mentha piperita Essential Oil, Lactic Acid.

💗Враження - за ці 2 використання помітила легке заспокоєння (в мене на ногах помітні укуси від комарів та невелике подразнення), дає спочатку мінімальне відчуття холодку на шкірі. Освіжаючий. Аромат яскравий, не скажу, що мені подобається, але користуватися не заважає. Поглинається шкірою моментально, але я б хотіла більше зволоження. Для більш конкретних висновків, вважаю, що треба ще його спробувати. Бо цієї мініатюри мені недостатньо, щоб скласти повноцінне враження. Якщо порівнювати зі звичайним пантенолом, то від пантенолу більш виражений заспокоюючий ефект вже при першому використанні, тому для мене він обходить цей гель.

Пробували цей гель? Діліться вашим досвідом. Чим користуєтеся літом?

EVO DERM АЛОЕ ГЕЛЬ ДЛЯ ТІЛА З D-ПАНТЕНОЛОМ І ЛАВАНДОЮ