Ірина 🦋

Альгінатна маска ефект ліфтингу з колагеном та еластином

Альгінатна маска ефект ліфтингу з колагеном та еластином

Я вже розповідала, що вирішила провести курс з 10 альгінатних масок, які робитиму 2-3 рази на тиждень.

Сьогодні 3 маска по рахунку, і вона теж від Joko Blend цього разу Альгінатна маска ефект ліфтингу з колагеном та еластином.

Основні переваги:

Средство эффективно подтягивает кожу, усиливает восстановительные процессы, обеспечивает выраженный подтягивающий эффект.

Основные действующие компоненты — эластин и морской коллаген — глубоко увлажняют и тонизируют кожный покров, тем самым предупреждая его раннее увядание и значительно сокращая уже имеющиеся морщины. Має натуральний склад!

Пакування, зовнішній вигляд та аромат:

У мене маска в пакетику 20g, це рівно на одне застосування! Також вона є у продажу 100g, 200g та 600g

Маска є порошок ніжно-рожевого кольору, дуже дрібний, схожий на крохмаль. Для приготування маски потрібно змішувати з водою💦, вказані пропорції на упаковці. Аромат дуже ніжний приємний, скоріше якийсь абстрактно квітковий🌸, може навіть є щось ягідне.

Альгінатна маска ефект ліфтингу з колагеном та еластином
Альгінатна маска ефект ліфтингу з колагеном та еластином

Щоб посилити ефект від маски, ретельно очистіть шкіру перед процедурою. Краще це зробити у два етапи. Спершу вмийтеся пінкою або гелем, а потім скористайтеся ензимною пудрою або пілінгом-скаткою. Видаливши ороговілі клітини, ви зробите шкіру сприйнятливішою до альгінату.

Нанесіть під маску сироватку за типом та проблемою шкіри: зволожуючу, з ліфтинг-ефектом, антивікову або проти акне. Дочекайтеся, поки засіб вбереться у шкіру, і лише потім наносите альгінат. Я на цей раз під маску використовувала антиоксидантну сироватку з дуже класним компонентом ідебеноном, про неї https://club.makeup.com.ua/post/32802/

Вміст пакетика 20g це на 1 застосуванні, не потрібно нічого ділити, інакше ви зіпсуєте процедуру і не отримаєте жодного результату!

Вміст потрібно змішати з 50-60g холодної води або кімнатної температури. У теплій воді маска швидко пластифікується, і її складніше наносити. На цей раз у мене води 💦 вийшло десь 59g. Співвідношення повинно бути 1:3 ( води більше), це якщо в вас не одноразовий пакетик а великий об'єм маски 🫙

Швидко розмішайте маску до тих пір, поки вона не буде схожою на жирну сметану. Суміш не повинна текти, містити грудки або нагадувати пластилін.🥣 Також є спеціальні активатори, якими можна розводити альгінатні маски, за відгуками з ними маска густіє трохи повільніше, але я ніколи не пробувала. Потрібно до речі спробувати🧐

Замішувати та наносити маску потрібно дуже швидко, на все у вас є кілька хвилин , фото для дописа дуже відволікає в цей час 😂 Не шкодуйте суміш, коли наносите її на обличчя. Намагайтеся, щоб товщина шару була приблизно однаковою. Чим товстіший і рівномірніший шар маски, тим її простіше зняти. Маска, нанесена тонким шаром, тріскатиме і рватиметься.

Наношу і замішую маску за допомогою шпателя/пензлика Cosmo Shop, дуже зручно. Якщо шрателя можна наносити кухонною лопаткою або столовою ложкою. Але звичайно краще купити шпатель, тим більше він коштує копійки, моєму вже багато років, виглядає як новий.

Наносите маску швидкими рухами масажними лініями, рухаючись від центру до периферії і знизу вгору, щоб не розтягнути шкіру.

Після того, як ви нанесете маску, ляжте на ліжко 🛏️. У горизонтальному положенні забезпечується більш виражений ефект ліфтингу. Альгінат застигне максимум за п'ять хвилин, зафіксувавши овал обличчя. Альгінатні маски можна наносити на очі та губи. Якщо є така можливість, краще що б хтось вам допоміг її нанести.

Тримаю маску на обличчі 20-25 хвилин, за цей час ніяких неприємних відчуттів, аромат трохи чутно під час процедури, але він дуже ніжний.

Альгінатну маску знімають руками, а чи не змивають водою. Можливо, вам не вдасться видалити маску одним пластом — нічого страшного. Там, де шар суміші тонкий, маска може залишитися на обличчі. Намочіть спонж ⚪️ і обережно прикладіть його до проблемних місць.

В мене знялася маска одним шаром знизу нагору, трохи прилипла по краях, де був тонкий шар. Обличчя не вмиваю, після маски можна наносити свій звичайний догляд 😉 , краще зволожуючий, щоб продовжити ефект від процедури. Зазвичай до таких дописів я прикладаю фото використаної маски, де видно що вона дійсно у мене знімається одним шаром, але сьогодні вимкнули світло, і поки я на нього чекала маска почала засихати 🤪

Як і після інших альгінатних масок шкіра прохолодна та зволожена. Колір рівний, пори стягнуті, дрібні мімічні зморшки розгладжені🤗

Не рекомендую змивати залишки маски у раковину. Шматки сухої суміші можуть забити злив.

Для кращого ефекту робіть маски 1-2 рази на тиждень курсом із 10-20 процедур.

Продовження експерименту слідує ➡️

Чи любите ви альгінатні маски?

🫐 Гідрогелева антиоксидантна з ягодами годжі Joko Blend https://club.makeup.com.ua/post/42728/

🌿 Альгинатная маска успокаивающая с экстрактом зеленого чая и алоэ вера Joko Blend https://club.makeup.com.ua/post/46266/

💦 Альгінатна маска з гіалуроновою кислотою Joko Blend https://club.makeup.com.ua/post/44569/

🍋 Альгінатна з вітамином С Joko Blend https://club.makeup.com.ua/post/44909/

🌱 Гідрогелева з водоростями Alesso https://club.makeup.com.ua/post/32659/

🍇 Виноградна альгінатна маска Algo Nature https://club.makeup.com.ua/post/34347/

🫐 Альгінатна ацерола з вітаміном С La Grace https://club.makeup.com.ua/post/39082/

🌱 Омолоджуюча альгінатна маска з екстрактом женьшеню та спіруліни La Grace https://club.makeup.com.ua/post/40465/