Yuliya Shevchenko

Моя колекція бальзамів для губ

Моя колекція бальзамів для губ

🍬 Продукт від Fafamoon - англійською вказано, що це тінт, на звороті «олія для губ», французькою «бальзам для губ». Аромат як у засобів для губ з дитинства, склад написаний загальними словами, на обличчя нанесе сміливиця. Загалом мені ефект сподобався - зеркальний блиск майже зовсім без кольору зате і без липкості. Аплікатор зручний, дизайн під Rhode. Як для китайської косметики досить таки норм, очікування перевершив гарний ефект від нанесення, помʼякшення трошки зберігається і після зтирання блиску.

🍮 Органічний бальзам Sierra Bees - один із моїх фаворитів. По-перше, склад: оливкова олія, віск, соняшникова олія і вітамін Е. На губах мʼякий, без блиску, саме добротний бальзам. По-друге, ціна - за 200 грн купувала на IHerb упаковку з восьми різних смаків, вистачило всій сімʼї. По-третє, приємні нехімозні аромати. Додайте сюди зручне нанесення зі стіку і економне використання і зрозумієте, чого я люблю цей бальзам. Мінус - якщо носити в сумці, то під кришечку набивається пил.

🍇 Бальзам для губ Just Kawaii Grape Sorbet - по упаковці ви вже розумієте, який там аплікатор. Не знаю, в чому секрет, та він реально зручний, не накопичує по бокам залишки засобу і видавлюється саме стільки, як треба. Аромат зовсім легкий, покриття прозоре, майже не липке, шкірою губ вбирається швидко, ефект нетривалий.

🥭 Бальзам для губ Juicy kisses Mango Smoothie Eveline - ще один мій фаворит. А все тому, що коли в мене незрозуміло чого почала сильно злазити шкіра на губах (причому декілька разів на день, губи були аж зморщеними, це було пекельно незручно, але був початок війни і до лікаря так і не дійшла), саме цей продукт мене врятував і робив мої будні значно комфортнішими. За його ефективність я згодна пробачити йому те, що по жаркій погоді він стає занадто рідким, важко вгадати пропорції і можна вичавити надто багато продукту і збирання надлишку продукту на аплікаторі. Аромат приємний, але ярко виражений - будьте готові, що з часом набридне.

🍓 Carmex це моє розчарування. Хоча, в цілому, він нормальний, просто надто розпіарений, тому я очікувала більшого. Зволоження нормальне, аромат приємний, фруктовий, ефект відчувається . Мінуси - по теплу стає занадто рідким (занадто - аж пливе по обличчю) і під ковпачок набивається пил. Зате це єдиний бальзам з мого списку с spf 15.

🍒 Бальзам для губ від «Пʼяної вишні».

Я від нього очікувала небагато, бо це сувенірна продукція. В цілому, мені сподобався склад (наявність масла ши і воскова основа), приємний аромат вишні і легке майже прозоре покриття. З мінусів - відсутність пензлика, що робить нанесення за стінами дому або марудним або негігієнічним. Накопичувального ефекту мало, губи мʼякі, поки засіб не зтерся.

🫐 Бальзам для губ Laneige Berry Fruits rouge після якого я зрозуміла, навіщо платити стільки за косметику. Аромат ніжний фруктовий і особисто мені не набридає. Ефект зволоження, помʼякшення і він накопичується - коли бальзам вбереться ви відчуваєте ще довго цю приємність і немає бажання оновити нанесення. Аплікатор звичайний, трохи продукту по бокам збирається. Ну і в міру липкий, для бальзаму норм. Через ефективність це я можу пробачити. Я готова платити за бальзам такі гроші.

🌟 Бальзам для губ від Givenchy це перлина моєї колекції. Ви ж розумієте чого) Шкіряний футляр, міні-версія, крихітна рожева помада з тисненням знаку бренду - милуюся-дивуюся! Оформлення люксово-лаконічне, прикраса косметички і полиці. Форма стандартної помади, так що наносити зручно. Але майже не відчутно - от хочеться водити і водити по губам, бо стандартного вазелінового ефекту немає. Аромат майже не відчутний і, знову-таки, нічого особливого. За дизайн я б дала косметичний Оскар, а за ефективність… Ефект легкий, ціну свою не виправдовує.

Моя колекція бальзамів для губ