Кузя Ю-а

Joko Blend Shake And Wake

Joko Blend Shake And Wake

Ніжна ензимна пудра від Joko Blend- створена для глибокого очищення всіх типів шкіри.

Засіб м'яко прибирає забруднення, ефективно очищує пори та відлущує відмерлі частинки шкіри.

Ензимна пудра – це важливий етап очищення. Використовуйте її після демакіяжу перед тонізацією і насолоджуйтесь надзвичайною м'якістю і шовковистістю своєї шкіри!

Фруктові ензими папаїн та бромелайн у складі засобу стимулюють оновлення епідермісу, вирівнюють тон і рельєф шкіри, мають антибактеріальні властивості. Активна формула ефективно відлущує та освіжає шкіру, залишаючи її свіжою та гладенькою. Ензимний пілінг проникає глибоко в пори, розчиняючи та розщеплюючи забруднення, абсорбує надлишки шкірного себуму та надає матуючий ефект.

Після використання пудри обличчя набуває порцелянового вигляду. Мені дуже сподобався результат та шкіра після очищення з ензимкою. Ніжна на дотик, глибоке очищення.

Joko Blend Shake And Wake

Візьміть невелику кулькість пудри, додайте трошки водички. Нанесіть на обличчя, злегка помасажуйте. Змийте теплою водою. Рекомендовано використовувати пілінг 2-3 рази на тиждень.

Вона чудово піниться, максимально економна у розході, має ніжний аромат та ефективно очищує пори. Обличчя чудове! Шкіра ніжна та матова по фінішу. Та й хто не знайомий з брендом, щиро раджу ене відкладати процес. Всі відгуки чудові та найголовніше, косметика якісна, бюджетна та дієва.